Hangos és egyáltalán nem hatékony. Ha amd procit veszel akkor számolj azzal hogy plusz 5-10e forintot rá kell költs a hűtőre.
2013. jún. 18. 12:46
2/13 anonim válasza:
nem hangos... egyesnek meg nem csodálkozom a 12%-án...
2013. jún. 18. 12:48
3/13 A kérdező kommentje:
Akkor miért írja a fele ember hogy igen, a másik meg hogy nem?
2013. jún. 18. 12:49
4/13 anonim válasza:
Kinek mi a hangos.
Ha nincs PWM-re állítva akkor netezés közben felfog tűnni hogy hangos, de játék közben nem arra figyel az ember hogy milyen hangja van a gépnek.
2013. jún. 18. 12:52
5/13 anonim válasza:
Azért mert az emberek egyik fele igénytelen, és szarik rá hogy fél év után megsüketül a visítástól ami a gépházól jön és az se érdekli hogy a magas hőmérséklettől tönkremegy a procija. Főleg hogy most jön nyár, megnézném azt akinek elmegy gyári hűtővel, de én nem tenném tönkre a saját konfigom.
2013. jún. 18. 12:53
6/13 anonim válasza:
"fél év után megsüketül"
Ezt egyszerűen lehet orvosolni, takarításnak hívják.
2013. jún. 18. 12:55
7/13 anonim válasza:
Igen,az emberek fele igénytelen,és cseszik néha napján belépni a BIOS-ba,és beállítani a venti fordulatát,meg ránézni néha a feszültségekre.
Érdekes,én AMD gyári hűtővel 200MHz-t húztam a procin,kicsit állítgattam a feszeket,meg kikapcsoltam a turbót,és láss csodát hűvösebb,és halkabb lett mint a gyári beállítással.
2013. jún. 18. 13:00
8/13 anonim válasza:
BIOS-ban hol lehet a venti fordulatszámát állítani?
2013. jún. 18. 13:06
9/13 anonim válasza:
HW Monitoring,beállítod Automatic módra,Target Speed-nek pedig a legkisebbet állítod.
Target hőfoknak meg azt,ahonnan szeretnéd hogy felpörögjön.
Nem biztos hogy így lesz leírva pontosan,de hasonló.
2013. jún. 18. 13:09
10/13 anonim válasza:
a BIOS-ban át lehet állítani a sebességét a ventinek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!