Az AMD FX 8150 gyári hűtője tényleg nagyon hangos? Ha igen, hogy lehet megoldani, hogy ne legyen annyira hangos? Valahol olvastam hogy meg lehet csinálni, hogy lassabban pörögjön a venti, és így halkabb. Ezt hogy lehet megcsinálni?
Figyelt kérdés
2012. nov. 7. 15:36
1/6 anonim válasza:
A Phenomok hűtője nagyon hangos,az FX-ekre ez nem annyira jellemző.
2/6 Közveszélyes Kontár válasza:
De az "emelt órajeles FX" gyárihütöje különbözik
fx4170, 6200, 8150
ezeknek hangos lehet
persze nem törvényszerü függ a gépház szelözésétöl meg sokmindentöl
amugy ilyen drága proci melet nemtudom hogy nem maradt plusz hütöre (legaláb ház ventikre)
ha lejebb akarod venni akkor BIOS / UEFI ban tudod álitani ezeket
viszont jobb lene vened egy jóféle 7ezer körüli cpu hütöt legalább szerintem mikor lehetöséged van rá
3/6 Közveszélyes Kontár válasza:
Kérdés alapján még nem veted meg procit úgy értelmezem
árulnak már fx 8320 at is pl.
és akármelyiket is veszed majd te otthon gyakorlatban látod meg hogy menyire hangos átlagos terhelés melet vagyis akor ráérsz ezel foglalkozni
4/6 A kérdező kommentje:
azért kérdeztem, mert ha hangos hangos és nem lehet vele mit kezdeni akkor veszek másik hűtőt egybe, de ha nem olyan vészes, akkor ráér majd következő évbe :) amúgy húzni nem fogom mert nekem elég a 3,6ghz :D a 8320 az egy ezressel olcsóbb, és az "csak" 3,5ghz :D azért az 8150re esett a választás mert ez volt a legnagyobb alap órajelű. de ha a 8320 jobb akkor azt veszem inkább
2012. nov. 7. 16:13
5/6 anonim válasza:
A 8350 jobban sikerűlt mint elődei, azt vedd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!