Vettem egy AMD phenom II X4 955 black edition processzort, és hát a gyári hűtője nem mondom, hogy nem rossz, de néha elég hangos.45 fok felé nem megy terhelés alatt. Van itthon régebbről egy hűtőm, érdemes lenne kicsererélnem?
Nem emlékszem arra, hogy az hangos lett volna, mikor hűtött a régebbi hűtő.
Ilyen csak nincs rajta az a fehér matrica
Ami meg itthon van az meg ilyen
Hűtené rendessen? Ideigelenes megoldás lenne csak, mivel szeptemberben vennék rá erősebbet.
ne cseréld le. hagyd rajta amíg nem tudsz venni jobbat.
nekem is 955-ösöm van, alapjáraton elég tűrhető a hangja csak terhelés alatt gáz.. olyankor zenét teszek be és nem hallom. Majd veszek énis vmit csak még nemtudom h milyet.
Kösz a kommenteket. Akkor nem kezdek bele felesleges procedúrába. Jó kis hűtőket linkeltetek nekem, szerintem ezek közül fogok majd választani, ha vásárlás előtt álok.
Nekem azt mondták, hogy a kapott hűtőjével nem lesznek gondok, mert rendessen végzi a munkáját, de ha húzni szeretném, akkor nem árt egy jó hűtőt vásárolni rá. Na ez nálam nem áll fent, bőven elég amit most nyújt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!