Ez a táp bele megy ebbe a gépbe?
Figyelt kérdés
Most ilyen a gépem:
Bele megy ez a táp? Csak 1 db cimke van rajta, ez:
Valamint most fejlesztenék gépet, ezekre cserélem a meglévöket:
Ebbe is ugyanúgy jó lesz?
2013. ápr. 22. 17:36
1/10 BM-Striker válasza:
Az is ugyanolyan szar, mint a codegegen.
2/10 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló! Nem ezt kérdeztem. Belemegy, vagy nem? Mert az 50 el nagyobb, ami fontos nekem. Tanulj meg normális választírni!
2013. ápr. 22. 19:34
3/10 BM-Striker válasza:
Egyik szart egy kicsivel nagyobb névleges teljesíményű szarra cserénli ne nevezhető nagyon fejlesztésnek.
Minkét táp potenciálisan veszélyes lehet a gépre, és egyáltalán nem biztos, hogy új valóban erősebb 50w-tal.
Nem lenne jó a linkelt táp az új géphez.
4/10 hozsoltika67 válasza:
5/10 hozsoltika67 válasza:
De ahhoz a konfighoz ez is elég: [link]
7/10 A kérdező kommentje:
Nincs pénzem. Akkor ne rakjam bele egyikbe se?
2013. ápr. 23. 15:37
8/10 A kérdező kommentje:
Ez van, ezt kell szeretni. Most van ingyen +50W, ami most fontos lenne. Bele rakhatom vagy ne?
2013. ápr. 23. 17:55
9/10 hozsoltika67 válasza:
Hát ha más lehetőség nincs rakd bele! De kezdj el gyüjteni egy normális tápra amiket linkeltem,mert nagy baj is lehet belőle ha elszáll az összes cucc,egy feszültség ingadozástól....!
10/10 A kérdező kommentje:
Sajna nincs más, már most is mminuszban vagyok a többi alkatrésztöl, megörültem amikor ezt megtaláltam. Am a 400-as codagen már 2009 óta tökéletesen megy, sose volt baj.
2013. ápr. 23. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!