HD 7770. Most vettem, beszereltem a gépbe, felment a drivere, és most megy FullHD-ban, csak nem teljes képernyőben. Körbe feketeség van. Mi lehet a gond?
Szóval kisebb a kép, mint maga a monitor, amit meg tud jeleníteni. Előző videokártyákkal ilyen gond nem volt! :(
Valakinek valami ötlet?
A felbontás 1080p, HDMI kábellel megy, szóval nem tudom mi a baj.
Huhh, sikerült, nagyon szépen köszönöm!!
Már kezdtem pánikolni! :)
Köszi még egyszer...
Soha nem volt még AMD videókártyám, ez az eső.
Most már a windows kép jó, illetve kitölti a monitoromat,
de a játékok még mindig abban a kisebb képben futnak.. :(
Érdekes, mert így hogy írtad, hogy játékok, leteszteltem több játékban is.
Szóval a többiben jól megy, teljes képernyőn. A Battlefield 3 is, meg a World of Tanks is, egyedül ez a Prototype 2 lesz kisebb. Nem értem miért. De a felbontás 1080p ott is.
Azon a játékon belül viszont mindegy milyen felbontásba rakom, mindig kisebb a kép, mint maga a képernyő.
Illetve ugyan akkora a kép, ugyan annyival kisebb, akármelyik felbontásban is van.
Szóval maga a felbontás változik, meg a játék grafikájának a minősége, csak maga a kép mérete mindig ugyan akkora.
Kisebb, mint a monitorom. :(
Előző monitoromon nekem is volt. :)
De ezen nincs, illetve van, csak HDMI kábellel üzemel most az átvitel, és azzal nem engedi.
Az 1 szabványos dolog, így ezért nem értem a nem teljes képernyőt.
Előző 2 videokártyámmal nem volt ilyen gond..
Sőt, ilyennel még nem is találkoztam!
Éljen az AMD radeon.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!