AMd, ATi vagy nVidia pártiak vagytok? Illetve nektek mi van most a gépbe és ha lehetne mire ujjitanál? Megy a zold mindenkinek
Figyelt kérdés
2012. márc. 7. 22:48
1/16 anonim válasza:
AMD
Most egy HD5750-em van, és egy HD7850-re cserélném.
2/16 anonim válasza:
AMD párti vagyok, de csak a videókártya terén. Mindig is az volt és meg voltam elégedve, bár nem igazán értek hozzá.
Egyébként az ATi meg az AMD az ugyan az.
3/16 anonim válasza:
AMD, radeon 6870 (msi), egyenlőre felesleges lenne lecserélnem, tökéletes még.
4/16 zsomkovacs válasza:
Az Ati már nem létezik. Én leginkább "legjobb ajánlat"-párti vagyok. Ez játékra legtöbbször AMD, felsőkategóriás gépekbe professzionális felhasználásra nVidia.
A laptopomba egy AMD RADEON HD6470M van, nekem bőven elég, az asztali gépben integrált Intel. Ha muszáj lenne bővíteni, akkor mondjuk egy AMD RADEON HD6670 GDDR5-öt vennék, de igazából az is fölöslegesen sok lenne nekem...
5/16 anonim válasza:
GTS250 van és AMD 6950-et vennék és megpróbálnám 6970-re moddolni.
6/16 anonim válasza:
Nekem mindig Nv-m volt egyszer volt egy HIS HD5670 Most egy NV Palit GTS450-em van és egy AMD Athlon II X2 250 3750MHZ procim
7/16 Panda Péter válasza:
AMD, AMD és AMD, de ezzel azt hiszem senkinek sem mondok újat.
8/16 anonim válasza:
ATI!
Msi 6950-em van , jóidőre Jómég nemcserélném
9/16 anonim válasza:
Intel proci, AMD/ATI videokártya, ASUS alaplap, Samsung monitor. Ezek nálam ilyen alap dolgok. Ezekhez jó 10-11 éve tartom magam. Most készülök egy kicsit újítani mert a Dualcore 935D proci meg a Radeon 4850 kezd gyengén teljesíteni fullHD-ban.
10/16 A kérdező kommentje:
köszi irjatok még :) amugy ment a zöld,én is AMD párti vagyok,én is mindenből AMD-t szeretnék,most HD4670 /asus/ kártyám van,ha lehetne akkor egész gépet ujitanám,graf kártyában egy HD 7690M-esel probálkoznék mert én elég nagy GAMER vagyok és joidőre szeretnék nyugalmat a gépem terén,amuyg meg ASUS és Logitech-es kiegészitők szeritem a legjobbak,pl. a routerom is asus,a monitorom is alaplap is,a bill. logitech meg a hangfalak!
2012. márc. 8. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!