Sürgős! Újra raktam a gépem és amikor bedugtam minden kábelt és csatlakozót, akkor vagy a hangszóró vagy a fülesemen nem volt hang! Most cserélgetni kell, hogy melyiket dugjam be a gépbe mert nem megy együtt! Hova lehetne még bedugni a kábeleket?
Figyelt kérdés
Részletesebben egy kicsit. Újraraktam a gépem és kihúztam minden kábelt majd vissza. De utána már nem érzékelte, csak az egyiket. Már előre meg hátulra is próbáltam bedugni, de sehogy sem jó!
Windows 7-em van és már nem is hozza be azt a kis ablakot amin kilehetne választani, hogy mit dugtam be.
Kérlek segítsetek mert nem boldogulok így.
2012. okt. 29. 21:55
1/1 anonim válasza:
Nincs feltelepítve a hangkártya drivere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!