Kingezio kérdése:
Szerintetek fel mene a gépemre a Call of duty word at war? Gépem tejesitménye: 2.93 ghz 2 gb ram És veni akarok a gépbe egy Geforce 6200-ast 512 mb-osat . Szerintetek fel megy e.
Figyelt kérdés
#kingezio
2012. szept. 11. 17:03
1/7 anonim válasza:
Miért ne menne fel? Az már más kérdés, hogy játszani is tudsz-e vele. kis felbontáson lowon talán igen. Meg kell próbálni, de ha csak ezért a játékért veszed a videózsugát akkor nem bíznék benne. A proci pontos típusa?
2/7 A kérdező kommentje:
:D kösz a procis kérdést nem tom :D
és lagolni fog a call of duty word at war ? :D
Kösz hogy válaszoltál :D
2012. szept. 12. 15:59
3/7 anonim válasza:
Én még nem próbáltam (igaz van egy ilyen kártyám, csak 256 mb-os). Nagy valószínűséggel szaggatni fog, de ki kell próbálni :) Eredetibe ne vedd meg, nehogy bukj rajta...
4/7 A kérdező kommentje:
Kösz a választ :)
2012. szept. 12. 16:15
5/7 A kérdező kommentje:
Ja és a minecraft futna e ezen :D
2012. szept. 12. 16:16
6/7 anonim válasza:
Erre is azt tudom mondani, hogy próbáld ki :) Szerintem az futna.
7/7 A kérdező kommentje:
köszi nagyon rendese vagy :D :D xD
2012. szept. 13. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!