Új laptopotnál normál körülmények között 48-50 Celsius-on van a processzor hőmérője, de játék közben ez sűrűn felkúszik 60 fölé, volt már, hogy a 80-at is elérte. Ezt mi okozhatja, és hogy tudok ezen javítani?
A processzor: Intel Core i3 2328M 2.2 GHz
Próbáltam már megemelni a laptopomat az asztalon a sarkainál, hogy több levegő jusson a hűtésre, valamint igyekszem mindig legalább egy könyvet tenni alá, bárhol használom, hogy ne menjen tele semmivel a rendszer. Házilag tisztítani nem szeretném még a garancia miatt.
@komplikato
nem a szellőzőnyílások számítanak
a folytonos levegőmozgás nem engedi annyira felmelegedni a gép alját, így erre távozhat egy kevés hő, tapasztalat (és fizika)
Kedves 04:34-es válaszoló! Sajnálattal közlöm, hogy NEM ez volt a kérdés.
Szóval milyen hűtésmódszert ajánlotok? Linkelhettek is, ha tudtok mit (az olcsóbb kategóriákból)
az első két válaszban leírtam mindent
többet nem nagyon tehetsz (max kinyitod az ablakot, és igen, én is szoktam csinálni)
probald beirni googleba hogy notebook huto lehet kidob valamit nekem mondjuk ezt dobta ki hm ki hitte volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!