Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nagyon nagy hőmérséklet ez a...

Nagyon nagy hőmérséklet ez a processzoromnak? Játék közben 49-52 fokos de ma volt 60 az mát túl meleg?

Figyelt kérdés
Core 2 Duo e7600 3,06 GHz-s processzor, tavaly májusban vettem. A videókártyám(HD6770) szerintem oké, ha nem játszok akkor kb 30-32 fokos, de ha játszok akkor is ritkán megy 40 fölé, mert az előző játék közben is 68 fokos volt mindig(5450)
2012. márc. 15. 16:24
 1/4 anonim ***** válasza:

türhetö

ha használtan veted

akor takarítotad már ki belül gépet?

gondolom lehet mert vga t cseréltél

leginkáb a cpu hütöjét bordákat nézd meg

van a házon ventilátor? nem ártana

ami cpu ra befúj levegöt pl.

iletve lehet újra kelene pasztázni is cpu t nem olyan drága a paszta aztán figyelve paszentosan viszateni

60 fok még elmegy csak töb ne legyen ha lehet

tuningoltad a gépet am?

2012. márc. 15. 16:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Ja és cpu menyire megy le játék után ha már nem játszol (csak netezel vagy valami, film)?
2012. márc. 15. 16:31
 3/4 A kérdező kommentje:
nem használtan vettem, most prosszivóztam ki de csak nem akar az egyik mag 62 nél lejjeb menni mert speedfannal nézem egyik 62 fok a másik 55. játék után olyan 47-49re megy le... lehet vennem kellene egy porci hűtöt?
2012. márc. 15. 16:36
 4/4 anonim ***** válasza:

türhetö irtam mondhatni normális

meg irtam pasztát

viszont az elég furcsa hogy egyik mag melegszik jobban

melyik játék ez? egy magot használó játék lene? valami régebbi?

illetve ilyen eltérö mag hömérséklet táp hibából is szokot leni ( tul gyenge vagy nem min9ségi)

illetve lehet egyszerü hömérséklet szenzor hiba is és roszzul mér csak

ilyenkor csak a fizikai mérés oldhatná meg amit nem nagoyn tudsz megcsinálni (iletve veszélyes)

szerintem nem kell agódnod ha nem nagoyn meleg amugy a gép meg többi cuc se

alaplapi fok?

merevlemez fok? ezeknem elég hüvösnek kell lenie

62 fok még nem aggasztó

[link]

74 fokot kell birnia

házhütöt is amugy kérdeztem

500FT sincs egy szóval ha van neki hely vehetnél procihoz egyet és máris nem kel agódni ugy

töröltem a kérdést ha lene valami irj privátot

2012. márc. 15. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!