Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik Wacom táblát ajánlanáto...

Melyik Wacom táblát ajánlanátok ezek közül? Részletek a bejegyzésben

Figyelt kérdés

Én egy kezdő rajzoló vagyok, és szeretnék egy rajztáblát venni. Már csak az a kérdés milyet vegyek. Olyat szeretnék venni, amit nem kell fél év után lecserélni, hogy ha esetleg jobban belemélyednék a rajzolásba.

Első lehetőség a Wacom Bamboo Fun Small Pen & Touch

de én úgy érzem, hogy ez túl kicsi lenne. De legalább "olcsó" 26-28 ezer ft-ért már hozzá lehet jutni. Nagyon csábító, mivel nem szeretnék sokat költeni

Másik lehetőség a Wacom Bamboo Fun M Pen & Touch

Látatlanba is úgy érzem, erre a méretre feltétlen szükségem lenne. Ebben a videóban is egy ilyen látható:

https://www.youtube.com/watch?v=I0-Je3brwvs

Ennek viszont már az ára is húzós, 53,5k.

Nekem szerintem nagyobb kezem is van mint ennek a lánynak a videóban. Szóval nem tudom mit kezdenék a kisebb táblával :s

Ugyan akkor ha belegondolok, hogy ha rádobnék még 10ezer ft-t, akkor már lehetne egy Wacom Intuos5 SMALL táblám. Ami azért sokkal többet tud. (Az most egy másik kérdés, hogy jelenleg úgy se használnám még ki, viszont hosszútávra tervezek)

Így viszont már megint ott tartok, hogy túl kicsi. De ha már ennyi pénzt kiadok a mediumra, annyira csábít a következő kategória...

Szerintetek melyiket vegyem?

2012. nov. 28. 16:51
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!