Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Wacom vagy Genius?

Wacom vagy Genius?

Figyelt kérdés
Digitális rajztábla ügyében Wacom vagy Genius? Ugyan olyan árkategóriában, melyik tud/nyújt többet?

2012. aug. 26. 20:01
 1/8 anonim ***** válasza:
53%
Genius
2012. aug. 26. 20:18
 2/8 anonim ***** válasza:

wacom egy profi szintű (és ennek megfelelően durva árazású) tábla, genius viszont sokkal olcsóbb. mindez attól függ hogy neked milyen szintre van szükséged (érzékenyebb tollnyomás, döntés érzékelése stb.)

nekem egy genius gpen f509esem van (kb. 11-12.000), viszont csak hobbi szinten rajzolok. profi szinthez inkább egy 40-50-60.000es wacom táblát ajánlok

2012. aug. 26. 20:28
 3/8 anonim ***** válasza:
A Wacom sokkal minőségibb, tehát mindenképpen az!
2012. aug. 26. 20:32
 4/8 A kérdező kommentje:
Nekem is inkább hobbiszintű rajzolgatásra kell szóval nem egy valami nagyon komoly gép lenne... Ami számít az egy min 1024-es nyomásérzékenység és A5 vagy A4 méretű aktív felület és persze, hogy ha már belejöttem tudjam úgy használni mint egy rajzlapot!
2012. aug. 26. 20:38
 5/8 anonim ***** válasza:

Wacom Bamboo esetleg?

Olcsó és kiváló!

2012. aug. 26. 20:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem Trust Fresco Widescreen van, hobbirajzolásra ez is nagyon korrekt, de ha a Wacom-ot választod nem fogsz csalódni. Nagyon jó táblák.
2012. aug. 27. 01:51
 7/8 A kérdező kommentje:
Még csak annyit kérdeznék, hogy laptopon (1366x768) használnám, és hallottam valamit, hogy számít az is, hogy mekkora a képátló vagy ilyesmi... Ugye ilyen felbontásnál nem lesz ezzel gond?
2012. aug. 27. 07:23
 8/8 anonim ***** válasza:

A 17"-os 1600x900 felbontású laptopomhoz 3. generációs A6-os Wacom Bamboo táblát használok nagy megelégedéssel. Bőven elég, nem érzem szükségét, hogy ennél jobb/nagyobb kellene. Merem ajánlani. Ahol vettem, még le is beszéltek a nagyobb méretről ekkora monitor mellett. És bevált.

Itt vettem:

[link]

2012. aug. 27. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!