Megéri ez a gép az árát? Infók lent
Itt egy link róla:
AMD Athlon 64 X2 5000+ 2,8 Ghz (STABLE) DUAL CORE (2 THREADS PER CORE) - 64 BIT-Radiator erős ventilátorral (azt a radiatort nemigazán értem)
RAM: 4Gb A-DATA EXTREME EDITION DDR2 - 800Mhz KIT 4X1GB KIT QUAD CHANNEL (hozzátudnék rakni még 2gb-t)
HDD: 500Gb SATA II SEAGATE BARRACUDA 7200 fordulat..
Táp(vagymi,nemjuteszembe): 500 W Protected Overvoltage - Short-Circuit Protected
Asus GeForce 8600GT 256MB DDR3 erős ventillátorrla..vagymi..
ez olyan 50k, talán lealkudom 43k-ra...
Mit gondoltok erről az összeállításról ? Gamelésre megfelel ? Nekem csak a VGA nem igazán tetszik..
Talán kevés a memóriája a komolyabb játékokhoz, de így egyben 45-50 et megér simán. Kb nekem is 60 az ér a malynem ugyan ilyen konfigurációm.
Egyébként a radiátort én sem értem. :P
Minek kevés a memóriája? ram vagy vga.. ? xd
am a procihozmit szóltok ?
Azt vedd amit multkor mutogatál
ez ahozképst nagyon vacak
és 4gb ho mért kéne 2gb még?
amugy meg nemtudnál teni mert 4 ram van már alaplapon aligha lehet 6 hely rajta...
ezt ne vedd meg
Azért az a (2 THREADS PER CORE) igencsak hamis állítás. 43-ért belefér talán, de hogy 50-et nem adnék érte az tuti.
"Gamelésre megfelel ? Nekem csak a VGA nem igazán tetszik.."
Mai játékokra a proci sem túl jó már. A 8600GT a maga korában (4 éve?) egész jó ár/érték arányban volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!