Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Most fogok érettségizni és...

Most fogok érettségizni és véleményekre vagyok kiváncsi hogy melyik szakra menjek illetve hova esetleg fősuli jobban megéri? Infok lent

Figyelt kérdés

Szóval: közgáz suliban fogok érettésgizni. Továbbtanulás amit néztem: belvárosi tiszk(vélemények rola?) azon belül vagy banki ügyintéző vagy pénzügyi ügyintzéő vagy postai ugyintéző esetleg logisztika vagy kereskedelmi éri meg jobban? és mi miért jo illetve esetleg rossz. Persze kereslet tekintetében fontos elhelyezkedés hogy tudok majd későbbiekben. Esetleg közgáz fősuli?hát nemtom...minerve meg többi kicsukva

csak tiszk vagy pedig az athéne de ott egy közgáz szak van

köszi előre is:D 18/F

2010. jan. 31. 20:05
 1/2 anonim válasza:
Ha választani lehetne, és a közgáz fősulira voksolék! a diploma az a diploma... Ezek a mindenféle ügyintézők nekem nemjöttek be, legalábbis úgy vettem észre, nem veszik komolyan a munkáltatók. Személyes tapasztalat...
2010. jan. 31. 20:13
 2/2 A kérdező kommentje:
VÁrok még véleményeket, az a baj hogy belegondolok hogy megint négy vagy több év fősuli áhh:S Esetleg hiányszakma mint pl viz-fütés szerelő megéri?
2010. febr. 1. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!