Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Megéri megvenni ezt a netbook-...

Megéri megvenni ezt a netbook-ot? (infók lent)

Figyelt kérdés

légyszi nézd meg--> [link]

ha nem nézed meg akkor csak segíts,a netbook:

* 10,1" 1024×600 (Dell Mini 10), 1366×768 (Dell Mini 10 HD ) fényes kijelző

* 6 cellás akku

* 1 kg súlyú

* Windows XP operációs rendszer

* beépített modemmel

Mit gondoltok?:)

előre is köszi!:)

ja és van már valakinek ilyene?tapasztalatok is jöhetnek:)

köszi:)

2009. dec. 6. 12:40
1 2
 1/17 anonim válasza:
Szia! Én pont tegnap kaptam egyet, még szokom, de nekem nagyon tetszik! ^^ Bár attól függ mire használnád... nekem főleg netezésre van, CD-t nem is tud lejátszani. Gyors, aranyos... Kicsi ugyan a képernyője, de szerintem megéri. :)
2009. dec. 6. 12:48
 2/17 A kérdező kommentje:

köszi a gyors választ:D

nekem csak netezésre kell(pl.myvip,facebook stb.)

és még azt szeretném kérdezni hogy msn-t lehet rá tenni?:)

vagy milyen gyors a net?:)

előre is köszi^^

2009. dec. 6. 13:20
 3/17 anonim ***** válasza:
Mennyibe kerül ez? Bár, jó is, ha nem tudom. Ha 60+áfánál drágább, akkor nem venném meg :)
2009. dec. 6. 13:52
 4/17 anonim válasza:

MSN-t lehet rárakni meg bármilyen más programot is, nagy memóriája van :) A net is gyors rajta ^^ (legalábbis előző gépemhez képest, nekem ez gyors :D Mindent gyorsan behoz és rendesen lejátssza a videókat, meg minden)

Az ára asszem 20e és az extrával 11 körül van a havidíj. :)Én karira kaptam előlegbe, pontosan nem tudom =D

2009. dec. 6. 14:35
 5/17 anonim ***** válasza:
Azért is lehet gyorsabb, mert bele van épitve az USB modem, nem külön stickkel megy. Megadta magát a régi gépem, vettem másik asztalit, aztán egy hónappal később már kinálták ezt. Nagyon jó lett volna.
2009. dec. 6. 16:28
 6/17 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!:)^^

szerintem ez lesz a választásom^^

2009. dec. 7. 14:55
 7/17 anonim válasza:

Remélem még fog reagálni valaki erre! :)

A havidíj az internet előfizetésre vonatkozik?

2010. márc. 20. 18:44
 8/17 anonim válasza:
Vagy a netbook törlesztőrészlete?
2010. márc. 20. 19:33
 9/17 anonim ***** válasza:
Havi 19 900 forint: ennyit kell fizetni, ez a netbook törlesztőrészlete havonta. Plusz a net ára: 9000 ft havonta. Nézd meg a honlapon: [link]
2010. márc. 20. 22:37
 10/17 anonim ***** válasza:
Összerakattam 60 ezerért egy alapgépet (nem netbook, asztali gép), rátettünk Windows 7 operációs rendszert, megvettem három évre az ESS-t. És van havi 5500 ft-ért 5G-s szélessávú, Vodás netem, stickkel. Hasonlitsd össze a kettőt, melyik éri meg jobban.
2010. márc. 20. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!