Megéri megvenni az alábbi konfigot? Vagy inkább megéri beruházni egy Playstation 3-ra? További infók lent.
Ezt a konfigot tudnám beszerezni 50000 Ft.-ért: Spire BlackFin V.
Asus M2N-MX SE plus
AMD Athlon 64 X2 5000+
2x1 Gb 800 Mhz DDR2 RAM CSX
320 Gb Samsung HD322HJ vinyó
Gygabyte N95TD3-512H 9500 GT 512 mb DDR3 PCIe VGA
FSP 350PNR 350W táp
A másik lehetőség, hogy veszek egy Playstation 3-at, viszont minden barátom PC-n játszik.
Mit gondoltok, mennyire jó ez a gép? Fullon futnának ezen a játékok? Mikor kéne frissíteni?
Ez a gép kicsit gyenge lenne már a mai játékok maximális beállítások melletti futtatásához, tehát ha nagyon a grafikára mész akkor vegyél PS3-at, véleményem szerint nem venném meg egyiket sem, inkább gyűjtenék még pénzt és beruháznék egy erősebb gépre. +50000Ft
100000Ft-ból már egész jó gépek is összerakhatóak csak tudni kell, hogy hol kell keresni.
*ps3-mal
utolsó vagyok...olyat nem lehet sajnos venni,ami 1,5-2 évig kibírná...esélytelen...most megvennél egy fullos gépet 200ér,és azon a 2év múlva megjelenő játékok már csak minimális grafikán fognak futni kb...sokkal jobban jársz egy ps3-mal...ha jót akarsz magadnak,akkor azt veszel!
jogos mind2 érv:S
lehet hogy gyűjtened kéne még azt venni egy jobb gépet...csak az ugye meg elavul gyorsan...szemét ez a világ:S
nem tudom neked használ-e, de én beírom az én konfigomat:
-Intel Core 2 Duo E8400 (Cooler Master Hyper TX 2 hűtővel)
-Sapphire HD 5770 Vapor-X
-500gb Samsung vinyó
-2x 2BG kingmax ram 800Mhz
-Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L
-450W-os táp :D
-meg van egy Microsoft Habu egerem, ajánlani tudom mindenkinek, nagyon fain ;)
Szerintem egy ps3 hosszabb ideig kitart!
ezt a gépet pedig már egy év múlva kell bele venni új cuccokat hogy az újjab játékok fussanak rajta max grafikával akadás mentesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!