Megéri psp-re beruházni így karácsony tájékán?
Figyelt kérdés
Itt a karácsony!És háát az én kis ps2-konzolom már belefáradt az egész életbe...Nem romlott el de már kezd huncottkodni...Meghát már játékot se gyártanak rá!Úgy hogy úgy döntöttem új konzolra ruházok be!Meg is tetszett a play station porttable nevű konzol!A kérdésem: Megéri az árát?Érdemes rá beruházni???2011. nov. 18. 19:05
1/3 anonim válasza:
sima kézi konzol, arra jó ha sokat vagy távól otthonodtól ahol lehetne helyette egy ps3 :D
2/3 anonim válasza:
Nekem van psp-m. De egyáltalán nem olyan mint egy rendes konzol. Arra jó, hogy ha utazok valahova, akkor is tudjak kockulni, de ha te rendes konzolos játékos vagy, akkor inkább rendes konzolt vegyél.
3/3 anonim válasza:
Az az bajod a ps2vel, hogy régi, akkor ne psp- vegyél, mert ez a konzol is kezd elavulni. Inkább egy xbox, vagy egy használt ps3(ha nem engedhetitek meg az újat)
Amúgy nekem is van psp-m. Nagyon szeretem, nagyon klassz kis kütyü, de csak a játékra használom-másra kicsit alkalmatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!