Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megéri psp-re beruházni így...

Megéri psp-re beruházni így karácsony tájékán?

Figyelt kérdés
Itt a karácsony!És háát az én kis ps2-konzolom már belefáradt az egész életbe...Nem romlott el de már kezd huncottkodni...Meghát már játékot se gyártanak rá!Úgy hogy úgy döntöttem új konzolra ruházok be!Meg is tetszett a play station porttable nevű konzol!A kérdésem: Megéri az árát?Érdemes rá beruházni???
2011. nov. 18. 19:05
 1/3 anonim ***** válasza:
sima kézi konzol, arra jó ha sokat vagy távól otthonodtól ahol lehetne helyette egy ps3 :D
2011. nov. 18. 19:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem van psp-m. De egyáltalán nem olyan mint egy rendes konzol. Arra jó, hogy ha utazok valahova, akkor is tudjak kockulni, de ha te rendes konzolos játékos vagy, akkor inkább rendes konzolt vegyél.
2011. nov. 18. 19:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Az az bajod a ps2vel, hogy régi, akkor ne psp- vegyél, mert ez a konzol is kezd elavulni. Inkább egy xbox, vagy egy használt ps3(ha nem engedhetitek meg az újat)

Amúgy nekem is van psp-m. Nagyon szeretem, nagyon klassz kis kütyü, de csak a játékra használom-másra kicsit alkalmatlan.

2011. nov. 20. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!