Ukrajnába mennék Békéscsabáról! Megéri? (infok lent)
Figyelt kérdés
Szóval van egy autóm(benzines)aminek a tankja 70 literes,fogyasztás az kb 6-7 liter!mit éri meg még ukrajnából hozni?kell oda útlevél vagy elég a személyi?pl:ruházat,élelmiszer!kérem olyan irjon aki saját tapasztalattal rendelkezik!a válaszokat elöre is köszönöm!2011. febr. 24. 19:12
1/9 anonim válasza:
hali
ukrajnába nem olyan könnyü bejutni mint hinnéd, kell oda útlevél és vizum is..
2/9 anonim válasza:
szerintem inkább Szabadkára menjél az közelebb van.
31 F (Gyuláról)
3/9 anonim válasza:
Emellett igen szivatósak a határon, betartják a limiteket... szóval csak ésszel :) De sört, benzint nagyon megéri. De sokat sajnos nem tudsz. 1 tank benzinért meg nem éri meg Békéscsabáról kimenni. Max. ha kirándulni mész :)
4/9 anonim válasza:
Szerintem is valamelyik határhoz közeli román településre menj.
18/F,(szintén) Békéscsabáról
5/9 anonim válasza:
azért vízum az nem kell csak a határon ki kell tölteni egy ki papírt, hogy hova és minek mész amit visszafelé vissza is szednek a határon, de van, hogy több óra az átjutás és tényleg amit nem lehet áthozni azt tényleg nem lehet, mert elveszik
nem érdemes sztem
6/9 anonim válasza:
Vízum nem kell, útlevél igen. Záhonynál elég sok a várakozási idő (bár attól függ, mikor mész), Beregsuránynál kell aprót adni az ukránoknak. Ha tele kocsival mész (tehát pl. család), akkor nem szivatnak, látják, hogy nem üzletelni mész. Ruhát, alkoholt és édességet éri meg venni kint. Egyéb élelmiszerből is sok különlegesség van. Viszont tejterméket, húst, zöldséget nem hozhatsz át a határon, arra figyelj. Ha van még kérdésed, szívesen segítek.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddig válaszokat,de akkor igy szerintem sem érdemes felmenni az útlevél miatt!(családdal mentünk volna)esetleg romániába cukorért menni szerintetek megéri?vagy ruháért?vagy mi az amit érdemes hozni és lehet is?aztán ha ott kötünk ki akkor már tankolok is:)(csak tankolás miatt nem mennék át)
2011. febr. 25. 09:13
8/9 A kérdező kommentje:
U.I:néha azért eljátszom a gondolattal milyen jó lenne a tankot teletölteni 14ezerböl,nembaj majd legfeljebb nyáron elmegyünk arrafelé nyaralás ürüggyel:D
2011. febr. 25. 09:17
9/9 anonim válasza:
Én vagyok, aki jár ki. Azért vicces a benzinkutaknál, van bak, amire rá lehet állni, akkor megdől a kocsi, és pár literrel több benzin megy bele. Kirándulni is érdemes kicsit a határ menti településeken, pl. Munkács, Ungvár, Beregszász (beljebb azért már nem nagyon érdemes), nagyon szép városok. Kedvenceim a gázpalackkal működő buszok.:-) A kis falukon is jó átutazni, mintha visszacsöppentél volna néhány évtizedet az időben. Ja, és seprűt érdemes venni a falubeliektől, potom pénzért adják (tényleg, kb. 50 Ft, ami a Tescoban 800), és nagyon örülnek, ha megveszed. Ha arra jársz, azért érdeklődj az aktuális határátlépési tarifákról, mindig változik. Ja, és itthon válts pénzt, kint nem nagyon van forint, max közvetlenül a határ mentén, a "mozgó" váltóknál. Egyébként ajánlom neked a Minden vilángol filmet, sokat elárul az országról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!