Ez csak szerintem idegesítő?
Figyelt kérdés
Mint látom rengeteg új tg regisztrált, de annyi hozzáértéssel, hogy...-.-" Persze ez egy nyílt reges oldal, de kissé gáz ez most.2012. júl. 15. 19:21
2/11 anonim válasza:
Hidd el nem. Utána meg ha valamiért leszólok valakit, két napig megint sírás lesz, hogy mekkora szemétláda vagyok.
3/11 SnakeDoc válasza:
Szerintem nem idegesítő. Nincs ezzel semmi baj. Ugyan sok a laikus, de ha hülyeséget mondanak, úgyis ki lesz javítva.
4/11 flr. válasza:
Bárcsak itt lenne inkább a sok hozzánemértőidióta mint a számtechboltban. ://
5/11 A kérdező kommentje:
Első, látod mégsem :D
flr. Ez igaz, de szerintem ha hozzá nemértő akkor tanulnia kéne, nem pofáznia.
SnakeDoc
Akkor neked jó idegeid vannak.
Hart
Ne foglalkozz vele, csináld a szokottat, szerintem jól jönne.
2012. júl. 15. 19:30
6/11 anonim válasza:
Nem csak szerinted.
De vannak az újabb tagok közt hozzáértők is. :)
8/11 anonim válasza:
Én már korábban felvettettem, hogy kössük a regisztrációt egyszerű kérdések (mennyi 121 négyzetgyöke; Guglizd ki, hogy mekkora Európa, négyzetméterben, stb.) megválaszolásához.
Aki támogat, buzgón helyeseljen a monitor előtt! :D
Kérdésre: Nem csak szerinted.
G.
9/11 anonim válasza:
Geniuseus
Ha ilyen kikötésekkel lehetne regizni csak, nem is kellenénk ide, mert nem lennének kérdezők sem :D
(Tisztelet a kivételnek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!