Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » CD70 cdlejátszóm (opel)...

CD70 cdlejátszóm (opel) nagyon felmelegíti a cdket és nem játsza le, mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
Csak az újraírható cdket olvassa, azokat is csak akkor ha audionak vannak megírva.A lemezen lévő első öt számot játsza le, majd kiforrósodva kiadja és kiírja h invalid cd.. . Megpucoltam az olvasófejet, tuti nem poros, nem tudom mi lehet vele. Mitévő legyek?

2012. júl. 4. 18:07
 1/4 anonim válasza:
akkor sztem vidd el szervízbe,mert nagyobb gondok is lehetnek,úgy tudom
2012. júl. 16. 23:13
 2/4 A kérdező kommentje:

Na. Ha még valakinek van ilyen gondja, újra kell kalibráltatni az olvasófejet (lézert) kb 6000ft

Azóta nagyon jól müködik, megy minden fajta cd!!

2013. márc. 11. 22:03
 3/4 Dodesz75 válasza:

Szia!

Én ugyan ilyen problémával küzdök. Meg tudnád nekem írni, hogy ezt a kalibrálást, hol tudom elvégeztetni?

Köszönöm előre is.

2013. máj. 20. 16:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Én Marosvásárhelyen csináltattam meg, sztem bármilyen komolyabb autórádió javítónál meglehet, keress rá egy-kettőre az interneten, nem tudom hovávalósi vagy.
2013. jún. 12. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!