Szerintem annyira idegesítő, hogy néha-néha egy stréber át akar kerülni a jófejek közé, és ezért mindent megtesz. Ez már gáz! Vélemény?
Figyelt kérdés
Pl.: Minden szerinte poénos dolgot kitalál és ezzel villog, pedig a többiek úgy sem fogadják be...2009. máj. 14. 18:25
1/34 anonim válasza:
Miért baj ha próbálkozik?
Mit jelent nálad a stréber?
2/34 anonim válasza:
Ki a jófej? Aki megbukik? Aztán segédmunkás lesz?
Aztán a 10 éves osztálytalálkozón csak nézi a stréber öltönyét?
3/34 anonim válasza:
Nem ez még nem gáz!Honnnan tudod hogy ő nem jó fej??
Szentem te féltékeny vagy hogy ő jó tanuló is és még beistud vágodni a "jófejek"közé. TE ha vkivel össze akarsz barátkozni akkor beprobálkozol nem???ÉS valszeg nem azzal áltatod magad hogy ugysem fogadnak be!!
Fogd már fel kisgyerek,nem mindenki olyan szánalmasan hülye mint te!!!!
5/34 anonim válasza:
Megkel azért adni neki az esélyt...
Am meg csak magát hülyíti le...
De ne piszkáljátok ezért...
6/34 anonim válasza:
Tényleg mi a stréber szerinted? Aki nem bukik 5-ből? És akinek nem 3 alatti az átlaga, az nem lehet jófej? És ki mondta, h ti jófejek vagytok? Kissé gyerekes a kérdés és semmi értelme.
7/34 anonim válasza:
Szerintem meg egy stréber lehet jó fej, egy idióta meg úgyis az marad, ami.
9/34 anonim válasza:
A streberrel legalabb lehet beszelgetni, mert van intelligenciaja.
10/34 anonim válasza:
En nem ertek veletek egyet... En is jo tanulo vagyok, viszont nem vagyok streber.. eljarok bulizni, csajozok es jokat hujulok a haverjaimmal.. Az a streber, aki allo nap csak tanul es pl minden szunetbe megy nyalizni a tanaroknak vagy csak egyszeruen nem ert valamit.. Nalunk az egesz osztalyba egy igazan streber van, akit mindenki szivat es meg ha megprobal jofej is lenni, akkor is kinevetik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!