Szerintem annyira idegesítő, hogy néha-néha egy stréber át akar kerülni a jófejek közé, és ezért mindent megtesz. Ez már gáz! Vélemény?
Szerintem sem lehet több 14-15nél...
Véleményt kérdezel?
Szánalom vagy, és te vagy az ultra gáááz! Tessék. Ezen gondolkozz el!
Mert ahogy elnézem, itt mindenkinek kb ez a véleménye rólad.Pedig ezen az oldalon nem szokott ilyen nagy egyetértés lenni... Szóval van benne valami.
Amúgy... és ki szerint vagy TE jófej? Szerinted? xD
Mert túl sokan nem kedvelhetnek, ha ilyen majom vagy, esetleg te azt hiszed, h "jófej" vagy, aztán valójában meg mégsem. Na ez a gáz. :D
Sokat kell még tanulnod és remélem tényleg elgondolkozol ezen, őszintén, és változni fogsz.
szánalmas kis csitri vagy. nem az a gáz, amit kérdésnek írtál, TE vagy a gáz.
én sosem voltam stréber, mégis úgy töltöttem a diákéveimet, hogy egyik suliból a másikba, egy ideig magántanuló is voltam, mert BELEBETEGEDTEM abba, amit a többiek műveltek velem. ok nélkül, azért mert más voltam, mint ők. nem jártam plázázni, nem jártam a legdivatosabb cuccokbam, és nem volt hetente más pasim.
kívánom, hogy tudd meg, milyen tizenéves fejjel barátok nélkül szinte mindig a négy fal között! az antidepresszánsokról nem is beszélve...
hánynom kell az ilyenektől, mint te, mert ti tettétek tönkre a gyerekkorom, és sajnálatos módon másokét is tönkre fogjátok!
12:21 es vok.
Sajnálom, h ezeken át kellett menned, az ilyen FÉRGEK miatt!
Én sem voltam soha stréber, mégis volt úgymond stréber barátnőm. És tudod mit, kedves kérdező?! Igaz barátom volt. Mindenki kiközösítette, engem meg nem érdekelt a csőcselék véleménye. Én a „jófejekkel” is jóba voltam akkor is, és a mostani osztályomba meg „jófejek” a barátaim. Nem az számít. Azóta évek teltek el, középoskola végén járok most.
Minden ember más, csak ezt kéne felfognod és megértened, nem muszáj mindenkivel jóba lenned, de fikázni és gúnyolni meg már egyenesen gusztustalan dolog. Utálom ha vki mellettem a másikat fikázza, akár ismeri, akár nem, persze a háta mögött… Annyira gerinctelen. El kell fogadni a másikat, ezt a gyerekeimnek is meg fogom tanítani (ez még jó messze van:)), ha lesznek, mert sajnos eléggé felszínesen ítél a világ ma, és a gyomrom felfordul az ilyenektől.
„…pedig a többiek úgy sem fogadják be” És ez neked ekkora öröm, vagy mi?
Hát ez legyen a legnagyobb örömöd az életben, amíg ilyen gyerekes felfogásod van.
Nem kell szeretned őt, de legalább ne bántsd…
Én nem vagyok/voltam stréber, sőt, megmondom őszintén elég keveset tanulok, mégis alig vártam, hogy kimaradjak az általános iskolából. Ha valamiből jobb voltam, mint a többség, akkor már kinéztek...Bezzeg dolgozatíráskor jó voltam nekik, hogy súgjak...:S Pedig még kitűnő tanuló sem vagyok...
Amint bekerültem gimibe ez az egész megszűnt, és ennek nagyon örülök. De 8 évem tönkre lett téve, nem volt egy normális barátom se. Úgyhogy csak annyit tudok mondani...SZÁNALMAS!!!
A "stréberek" pedig talán okkal szeretnének a "jófejek" közé kerülni, mert tartozni szeretnének valahova, mert egyedül nem jó...Erre nem gondoltál?
16/L
Én is utálom az ilyen gerinctelen féregeket.Először jött egy új gyerek,szemüveges volt,és kocka.Első napon én is csúfoltam(De ezt nagyon megbántam hiszen a másik nap elkezdtem beszélgetni vele,és sokkal jobb fej volt mint a többi hülye.Mostanában az a vagány,aki mindenből bukik,5 méteres haja van,káromkodik,cigizik,piál,csajozik,stb...
Engem is kiközösítenek,de abszolút nem érdekel.Nem törődöm vele,mintha oda se figyelnék.Nem szabad kiközösíteni senkit,borzalmas érzés,főleg ha ezt hosszú időn át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!