Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintem annyira idegesítő,...

Szerintem annyira idegesítő, hogy néha-néha egy stréber át akar kerülni a jófejek közé, és ezért mindent megtesz. Ez már gáz! Vélemény?

Figyelt kérdés
Pl.: Minden szerinte poénos dolgot kitalál és ezzel villog, pedig a többiek úgy sem fogadják be...
2009. máj. 14. 18:25
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
96%
Undorító ez a megkülönböztetés meg kiközösítés, annyira gusztustalanok az emberek, valaki ki van közösítve és próbál végre beilleszkedni és még le is köpitek.. Ti nem tudjátok milyen h pl: általános iskolába 8 évet úgy végigszenvdeni, hogy barátok nélkül és b*sztatnak folyton, f*s emberek az ilyenek főleg a kérdező, B*NKÓ, REMÉLEM sőt KÍVÁNOM, hogy az életbe tapasztaljál/tok hasonlót nyugodtan pontozz le lesz*rom, úgyis igazam van :D
2009. máj. 14. 19:37
 12/34 anonim ***** válasza:
95%

De szerinted a "jófejek" közé tartozik az, akinek nincs jobb dolga este fél hétkor, hogy tudassa a fentieket ország világgal?

Nincs jobb dolgod? Tanuld meg, hogy a boldogság egyik titka, hogy hagysz mindenkit élni, ahogy neki jó. Nem kell foglalkozni azzal aki nem fontos neked, nem fikázzuk a másikat a háta mögött, ha valami bajod van állj elé.

Útálom ezt a susmusolós stílust. "Húúú, nézd, gáááz"

Sajnálatra méltó gondolkodásmód.

2009. máj. 14. 19:38
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Ja még annyit : Te stréber v vagy jó fej ????! (első k.)
2009. máj. 14. 19:44
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
19:37-es vagyok: Egyikse.. :D
2009. máj. 14. 19:46
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
ha diák lennék újra nagyon biztos,hogy inkább egy "stréberrel"barátkoznék(bár igazából fogalmam sincs,hogy kire mondjuk ezt,mert én nem tartom strébernek azt aki okos,és sokat tanul a jövője miatt"...Szerintem sokkal érdekesebb emberek,és lehet velük beszélgetni...a legtöbb"vagány" egy értelmes mondatot nem tud mondani..(tisztelet a kivételnek)....
2009. máj. 14. 19:53
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
a te fogalmaid szerint én stréber vagyok--- vállalom..
2009. máj. 14. 19:56
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

Mert idegesito?neha a "streberek" sokkal jobb fejek lehetnek mint a "jo fejek".Nem ertem mert kell kikozositeni azert mert tanul es szamit a jovoje.Tudod ismerek olyat akit altalanosban folyton strebereztek de nem foglalkozott veluk es tanult majd lett belole 1 vagany uzletember akiert doglenek a csajok es a "jo fejek" eleg szar helyzetbe kerultek es bantak a multat.

Hat tudod szerintem igen is te vagy a szanalmas......Uristen ennyire gyenge idota emberek is leteznek:S hat tudod teljes szivembol sajnallak es csak remelni tuom,hogy valtozol.

Am en nem vok jo tanulo,de igen is tisztelem a jo tanlokat es nagyon is joba vagyok veluk nalunk a suliba nincsenek streberek nem ugy valasztunk baratot hogy milyen tanulo,azt az okcsa kis luzerek csinaljak mint TE.Minket nagyon sokszor kihuztak a bajbol a jo tanulok,a jo jegyek stb.

En nagyon ajanlom,hogy gondold at meg 1 szer az ilyen dolgokat.Nem is tudom hany eves vagy de tul sok nem lehetsz(remelem).

Es ha te jo fej vagy akkor nagyon kerlek magyarazd meg hogy mitol vagy az es mitol sreberek a streberek?elore is koszonom.

Am jo lenne eszrevedd,hogy te vagy a gaz es te vagy a luzer.

2009. máj. 14. 20:11
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

szerintem az a gáz hogy csak azokat nevezik jófejnek akin 5ször akkora pulcsi van mint kéne és a nadrágja a segge alatt van hogy látszodjon a nagy segge attól lesz menő hogy cigizik meg még sorolhatnám.....mindenkit lenéz és akinek nincs annyi pénze azal szóba sem áll közbe ő sem a leg gazdagabb

és az tényleg gáz hogy mindent megtesz egy normális ember hogy bejusson a hülyék közé aztán majd 30évesen siránkozik hogy nincs egy jó munkája ezáltal egy saját lakása sincs meg kocsija se kaját is a szülei vesznek mer felesége nincs mert csak arra kell neki az összes csaj

na ez szerintem ez a gáz és azonkivül szeretemm a bulizos embereket nem az a baj hogy szorakoznak és nem csak leckét írnak hanem kikapcsolodnak egy kicsit csak ezeket a lenézek mindenkit tipust nem szeretem

2009. máj. 14. 20:16
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

Van aki jó tanuló, de mégsem tanul sokat, mert genetikájában kódolva van. A stréber az, aki egész álló nap tanul, magol egyfolytában. Nekem pl van egy tökjó haverom aki jó tanuló, nem stréber, majdnem színötös, és ővele az egész osztály jóban van, nem csesztetik (csak néha hülyeségből :D). Meg van olyan osztálytársam, aki egy stréberkocka, (mert a szemüvegén nagy betűkkel van kiírva CUBE, de nem feltétlen ezért) és ha valami olyan dologról kérdik, amihez kell némi gondolkodás is, ott nem igazán tud semmit, és nem is színötös. Vele nem igazán lehet rendesen beszélni.

Értsétek meg, van stréber, aki azért tanul sokat, mert maximalista, meg van olyan, aki azért tanul sokat, mert tényleg nem sok mindent tud.

2009. máj. 14. 20:21
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

19.46-NAK.

A Kérdezőnek szólt a kérdés csak én odairtma h én vagyok a legelső kérdező

Neked egyébként zöld kezed adtam. egyetértek veled

2009. máj. 14. 20:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!