Szerintem annyira idegesítő, hogy néha-néha egy stréber át akar kerülni a jófejek közé, és ezért mindent megtesz. Ez már gáz! Vélemény?
Figyelt kérdés
Pl.: Minden szerinte poénos dolgot kitalál és ezzel villog, pedig a többiek úgy sem fogadják be...2009. máj. 14. 18:25
31/34 anonim válasza:
Bocs a ferreertesert,de ahogy feltetted a kerdest olyan volt mintha egy hulye,bunko f*szom alak lennel.
Nem tudom mennyire sznalmas az illeto mivel nem ismerek,de ismerek olyanokat akik folyton nyaljak egyesek talpat,azt se tudjak mit nyalizzanak mar nekik hogy bevagodjanak,csak azertt mert nagy fiunak/kislanynak szeretnenek latszani.Es ezt a "jofejek" is utaljak na szerintem ez a szanalmas,hogy ahhelyett,hogy rendes baratokat probalna szerezni inkabb nyalja annak a bandanak a talpat akik koze nehez bejutni es persze ezt o is tudja de azt hiszi hogy ot bevennek.
32/34 anonim válasza:
Nem mi értettünk félre mindent te írtál úgy, hogy egy szemét emebernek tűnsz, ahogy leírtad most kommentbe, hogy hogy is van valójában így lelehetett volna írni az alsó mezőbe mikor kiírtad a kérdést és nem lett volna ez a félreértés.
33/34 A kérdező kommentje:
Igaz leírhattam volna hamarabb is, de mostmár mindegy. :D
2009. máj. 17. 13:08
34/34 Gerike99 válasza:
de most komolyan, elkönyvelni valakit? Kiközösíteni? Nem kell mindenkit az első benyomás szerint elkönyvelni, egy stréber is lehet jófej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!