Vélemény erröl a konfigól?
Összepöccintettem egy gépet iponon a közeljövőben ezt szeretném megvenni.
Értelem szerüen egyrészt játékra kell másrészt otthoni minecraft szerver üzemeltetésére.
Meg valami jó kis 1080p-s monitor is kéne hozzá olyan 30-40k környékén ha tudtok ajánlani lehetöleg 20-23col ig
Nem rossz, bár egy i3-al sem érnél el sokkal rosszabb hatást, az alaplap szintén túlreagált, de nem rossz cucc, az NEC helyett én valamilyen LG-t erőltetnék inkább, VGA-ra fektesd inkább a hangsúlyt, az lehet erősebb, ja és winyóból én WD-t vennék, lehetőleg Black-et és árvíz előttit:)
Amúgy meg tényleg IPS POWA! A különbözetből talán meg is van egy: Dell U2212HM 46-ért, vagy egy Dell U2312HM 52k-ért
Hazardteam:
Azért ez az i5 bőven erősebb, mint bármelyik i3.És ne nagyon ajánlj LG-t ODD-ből, mert kerülendő, a NEC jó lesz.
Amúgy az alaplapból tényleg mehetne olcsóbb is.
"Azért ez az i5 bőven erősebb, mint bármelyik i3.És ne nagyon ajánlj LG-t ODD-ből, mert kerülendő, a NEC jó lesz"
Miért ne ajánlhatnám azt, amit jónak látok a tapasztalataim szerint? Véleményt kérdezett, közöltem az enyémet. LG kerülendő? Mondd az Apple-nek, nekik elég jó. Saját tapasztalatom meg: Összes NEC-em, Optiparc-om idejekorán kimúlt, volt, amelyik 3 hónapot sem ért meg és másoktól is ezt hallom. És nem 1-2 évekről van szó, inkább 6-8. A 3 hónapossal pl. alig írtam. Ezzel szemben az ÖSSZES eddigi LG íróm tökéletes volt, a megírt lemezekkel együtt és SOHA nem volt velük problémám. A te véleményed a tiéd, az én véleményem az enyém, ahogy az ajánlásaim is. A kérdező végül úgyis azt fog venni, amit jónak lát.
Azt meg senki nem vitatta, hogy az i5 gyorsabb/erősebb/több fícsörrel rendelkezik, mint mondjuk egy (Sandy) i3. Viszont a kérdező azt is köozölte, milyen célra lesz (játék elsősorban) és ahhoz meg bőven elég. Az árkülönbözet viszont jelentős és azt fordíthatná egyéb perifériákra/vasakra is, én ilyen szempontból írtam. Nem azt írtam, hogy rossz a gép, rossz az összeállítás, ha megnézed én "átcsoportosításról" írtam azzal a kitétellel, hogy "ÉN" ezt meg ezt tenném/venném.
A kérdezőnek: Azt a fullHD-s dolgot sem írtam, csak valamit félreértettél. Már egy (általad linkeltnél) kisebb teljesítményű kártyával is játszhatsz FullHD-ben, a válaszom nem erről szólt. Hanem arról, hogy ha hosszútávon/időtállóságban is gondolkodsz, akkor (ha átcsoportosítasz és marad "különbözet") jobban jéársz, ha INKÁBB a VGA-ra költöd a fennmaradó összeget. Vagy a displayre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!