Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vélemény erről az összeállítás...

Vélemény erről az összeállításról?

Figyelt kérdés

kicsit félek hogy gyenge lesz a cpu a vga-nak, de most sajnos csak erre futja. remélem az alaplap rendben van, a táptól nem félek.

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. júl. 5. 20:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Szükséged van ennyi csatlakozóra(3pci+3pci-e,4slot ram) az alaplapon, mert kapnál olcsóbbat is és vehetnél rajta mást vagy kevesebből kijönne.
2012. júl. 5. 20:14
 2/6 A kérdező kommentje:
igen (sajnos) szükségem van erre :( tudom hogy 12 körül már vannak hasonló mini atx-es lapok, de tényleg kell. most nézem, hogy már nem is kapni 4 magos phenomot, vagy szerinted lesz még?
2012. júl. 5. 20:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Biztos lesz, ha meg nem, veszel helyette FX-et.
2012. júl. 5. 20:19
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha phenom kell, akkor vegyél ilyet:

[link]

Bár szerintem az FX is jó választás, a kérdésben még hárommagos atholn szerepelt, mikor jött képbe a phenom?

2012. júl. 5. 20:24
 5/6 A kérdező kommentje:
de elvileg bios frissítés után megy csak bele ebbe az fx. tehát ez egy 22-es csapdája :)
2012. júl. 5. 20:25
 6/6 A kérdező kommentje:
nos 26-27-ért még talán bele tudnék zsúfolni egy phenom x4-et, de x6 ra már biztos nem lenne pénzem. és szerintem az a plusz két mag nem számottevően növeli az össz teljesítményt. persze ez csak az én véleményem.
2012. júl. 5. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!