Mit gondoltok erről a gépről?
Ez már majdnem a végleges változat, pár napon belül rendelném is a gépet.
Mi a véleményetek róla?
Minden kompatibilis lesz mindennel, jól fog működni?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Én is gondoltam a Hexára, csak mivel ez a ház alsó tápos, nem lennének elég hosszúak a kábelei.
De akkor ezek szerint minden klappol, vehetem?
de jó bocs
hát edig még 75 ös alaplapot nem látam
tápnak elég chieftec CTG 400, 450, 500w is
pcx en is van és alsótáposba jók
"B75 ös alaplap az 1156 os szóval az biztos nem jó"
Az ivy-vel jött ez a chipset, igazából üzleti kategóriába, tököm tudja, hogy lett ebből dobozos, de lett.
A gép jó, a táp is(ez már enhance beles), de igen egy CTG-500 is tökéletes lesz, így egy HD 6870 is belefér(most a powercolor fél nagyon jó árba van).
Ha meg játékra kéne a gép, akkor jobban járnál AMD-s géppel, egy olcsóbb AM3+-os lap, egy jobb 4 magos/2 modulos CPU, és talán egy HD 7850 is belefér.
"így belátni, ezért gondoltam adok a kinézetre, és inkább veszek egy drágább, de nagyobb teljesítményű és még jól is kinéző Cooler Mastert :D"
Ilyen elven vadássz egy XFX Pro 450-et, olcsó, jó, egyetlen hátránya, hogy kevés helyen kapni. Amúgy meg ne nézegesd, használd....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!