Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem kapcsol be a monitorom,...

Nem kapcsol be a monitorom, ha bekapcsolom a gépet, csak bekapcsolás után reset gombbal újraindítom. Miért van ez?

Figyelt kérdés

Mindig ilyen mostanában, bekapcsolom, hallom, hogy beindul, de semmi kép. Aztán nyomok egy resetet, és már egyből jó.

Régi gép, garancia nincs, 300Wos táp, nvidia 8400 vga, és egy fujitu tft monitor. Valamennyire értek a szg.-hez, tehát komoly segítséget kérek.( nem olyat, hogy dugd be a konnektorba!)

2012. márc. 11. 01:29
 1/2 cipi8 ***** válasza:
100%

Csak tipp!

Nálam is ez volt NVIDIA GeForce 8400 GS Vga-val és egy Fujitsu L20T2 LED monitornál és egy gyenge kis 300W-os Mercury táppal! A normális tápommal ami 420W-os azzal nem volt soha gond csak amikor kukáztam a szekrénybe és megtaláltam a rég tápomat kipróbálás céljából rá raktam a gépre és nálam sem volt kép indításkor néha!

Szerintem nem volt meg a megfelelő teljesítmény és fesz. a VGA normális működéséhez!

Miután vissza raktam a 420W-os tápot utána megszűnt ez a hiba!

2012. márc. 11. 05:06
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi! olvastam fórumokat, lehet tényleg attól lehet, de nincs másik tápom, tehát marad a bekapcs, majd reset. :D
2012. márc. 19. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!