Négymagositás után a cpu ugyanugy mint négymagisitás elött (3maggal) 38C a Core vagyis a magokra a pseedfan és az everest is alapjáraton rögtön bekapcsolás után 62-63C! Mér mutat ennyit?
Color master tx3 evo hütö van a procin!athlon x3 450.miért mutat ekkora höt a +1mag feloldásánál?
és ha visszarakom 3ra bekapcsolás után a cores már csak 23C vissza 4mag bekapcs. 63C!miért van ez?
Hát igen, előfordul hogy félre mér ilyenkor!
én ekkor használom a megfogós módszert, amit csak ésszel ajánlok!
Amúgy egy stabilitás tesztet futtass a CPU-n!
a megfogós módszer nem a legjobb, mert mondjuk 50 és 60 fok között nehezen teszel különbséget :D megoldás lehet az infrás hőmérő, de az meg nem épp olcsó :D
sajnos az unlocknak ez a félremérési bug nagy hátránya, és erről igazából nem tehet sem az AMD sem az alaplapgyártók.
Én azt tudom jól, de ha tág határon belül meglehet nagyjából határozni, és az ingyen van.D
Persze azt senki nem mondta hogy ez jó módszer, csak egyszerű.
Amúgy a TX3 nem egy csoda, de azt kétlem hogy terhelés nélkül 62°C lenne, bár nálam a 23 is sántít picit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!