Hogyan tudnám beállítani Hp1050A nyomtatómat, hogy bekapcsolás után ne nyomtasson teszt oldalt?
milyen teszt oldalt nyomtat ilyenkor? windows-ost vagy a sajátját?
nekem is egy ilyenem van, a használati szerint ha jól emlékszem, az első bekapcsoláskor kellett vele egy olyat csinálni, hogy kinyomtatott egy oldalt és azt kellett azt hiszem másoltatni vele, hogy a szkenner részét bekonfigurálja..
a géphez is hozzá van kötve ilyenkor USBn vagy nincs? próbáltad esetleg, hogy nem hagysz benne papírt és törlöd a piros x-szel a nyomtatást?
A saját teszt oldalát nyomtatná, de azóta már nem teszek bele papírt és X-ezek. Azt hittem csak valahol valamit beállítok és rendbe jön.
Hozzá van kötve a számítógéphez, de csak scannelés miatt vettem. Ennyi erővel az előző verzióját is megvehettem volna, ennél nem sejtettem, de annál tudtam, hogy ilyen ^^ !:D
Köszönöm, hogy írtál! :)
nézd meg a használatiát (az enyém sajna nem tudom, hol van), mert szerintem azért nyomtatja a teszt oldalt, mert be akarja konfigurálni a szkennert...
esetleg olvasd el a tesztoldalt, emlékeim szerint ott is leírja, hogy mit kell csinálni azzal a tesztoldallal...
(az ugye nem megoldás, hogy nem teszel bene lapot, mert nem így kell működnie)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!