Szerintetek mennyit érhet? (bővebben lent)
El szándékozom adni a PC-met és tervezem egy jobb összerakását. Már megvan az ár mennyiért adom el, de az itteni hozzászólások is befolyásolják majd a végleges árat amivel meghirdetem. De külön külön is eladogatom az alkatrészeit ha kell. Így ha érdekel valakit, kiírom az alkatrészek egyenkénti árait.
Ház: Thermaltake Snow Edition VN10006W2N
Táp: Chieftec DTMX36550P
Alaplap: Supermicro H8Qi6-F-O
Processor: HP Xeon SixCore X5680 3,33GHz
RAM: 24 GB DDR3 1600 MHZ Corsair Dominator
Videokártya: Asus MARS/II/2DIS/3GD5
Videodigitalizálókártya: GeoVision GV-1480-16A
HDD alap: OCZ Z-Drive R4 CM84 1200 GB
HDD+: Buffalo Driverstation QUAD 8 TB
Hangkártya: Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatality Champion
Vezérlőkártya: Adaptec 52445-2258800-R
Hűtés: Zalman CNPS12X a procinak; és Arctic Cooling Fusion 550R magának a gép körüli levegőnek/gépháznak
DVD kezelő(nem csak ír ;)): Sony VRD-MC6
Egér: Razer Naga Epic
Billentyűzet: Logitech G19
Hangrendszer: Kef Reference 207 és egy Dali Euphonia AS2
Nah mit szóltok? Mennyit adnátok érte? Nem a legjobb tudom, dehát ez van.
Nincs nekem rád már erőm. Öreg vagyok én ehhez. Ha a te hülye fiatalságoddal nem lehet felfogatni, hogy az emberek a porból is felkerülhetnek magasabb szintekre, és olyan tudást sajátítanak el, ami keveseknek adatik meg, azzal én nem foglalkozom. Nem bírjátok felfogni, hogy 55 évesen, és 33 év programozói és elektronikai háttérrel az ember sok mindenre képes a maga műfajában.
Alkatrész átalakítók: 33 éve vagyok egyetemet végzett mechatro-elektronikus. Képes vagyok rá, ugyanis figyelemmel tudtam követni a fejlődéseket, és a különböző csatlakozásokat; meg tudtam építeni az átalakítókat.
Saját op.rendszer: 33 éve vagyok úgyszintén programozói egyetemi végzettséggel dolgozó ember. Megvan hozzá a kellő tapasztalatom és tudásom, hogy megírjak egy op.rendszert.
Steve Jobs megismerése: Nem volt nehéz dolog. Ő talált rám. Pár éve (2009) egy új fajta op.rendszert akart csináltatni velem, amit az Apple-ön kívül egy új árnyékcéggel(ami az én tulajdonomban lett volna) akart árusítani, majd nekem kellett volna az Apple-el ezt a céget be kebeleztetni. Pár évre előre megterveztük.
Hogy miért keresett fel pont engem?
Mert kellően nagy a szakmai tudásom ahhoz az őrült ötlethez amit ő meg akart valósítani. (Ha valakit érdekel, magát az ötletet leírom PÜ-ben az illetőnek)
4 gép fut itt nekem egyszerre. Elég gyorsan gépelek, így aztán egy hosszabb üzenetet is 2-3 perc alatt megírok, csak mivel én is ember vagyok, gyors gépelésnél ejtek hibákat amiket utólag kijavítgatok. Vagy legalábbis a legtöbbet.
Ezt a kevéske időt válaszolgatásra szánom, aztán megyek programozni. Én nem vagyok a tipikus kocka. Egész nap a gép előtt ülök az igaz, de attól még nem kockulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!