Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek mennyit érhet?...

Szerintetek mennyit érhet? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

El szándékozom adni a PC-met és tervezem egy jobb összerakását. Már megvan az ár mennyiért adom el, de az itteni hozzászólások is befolyásolják majd a végleges árat amivel meghirdetem. De külön külön is eladogatom az alkatrészeit ha kell. Így ha érdekel valakit, kiírom az alkatrészek egyenkénti árait.

Ház: Thermaltake Snow Edition VN10006W2N

Táp: Chieftec DTMX36550P

Alaplap: Supermicro H8Qi6-F-O

Processor: HP Xeon SixCore X5680 3,33GHz

RAM: 24 GB DDR3 1600 MHZ Corsair Dominator

Videokártya: Asus MARS/II/2DIS/3GD5

Videodigitalizálókártya: GeoVision GV-1480-16A

HDD alap: OCZ Z-Drive R4 CM84 1200 GB

HDD+: Buffalo Driverstation QUAD 8 TB

Hangkártya: Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatality Champion

Vezérlőkártya: Adaptec 52445-2258800-R

Hűtés: Zalman CNPS12X a procinak; és Arctic Cooling Fusion 550R magának a gép körüli levegőnek/gépháznak

DVD kezelő(nem csak ír ;)): Sony VRD-MC6

Egér: Razer Naga Epic

Billentyűzet: Logitech G19

Hangrendszer: Kef Reference 207 és egy Dali Euphonia AS2

Nah mit szóltok? Mennyit adnátok érte? Nem a legjobb tudom, dehát ez van.

2012. febr. 27. 13:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 anonim ***** válasza:

Gondolom te irtad ezt a Senfrecyx et egyetlen álmos délután és egyesiti az unix ot linux ot mac os t windows 8 at és még egyéb jó rendszerekret csak 100 szor jobb operációs rendszer az öszes töbitöl ami kereskedlmi (általános civil használati) forgalomban van

és gondolom fuzios reaktorod van hozá ami kb. 1000évig önmagától müködik

melete ingyenes korlátlan opţikai ésv müholdsas internet kapcsolatod

természetesen müholdat te csináltad és te löted fel a bolygókörüli pályára

optikai kâbel is a te munkád és 1000szer gyorsabb mint a világon a leggyorsab optikai kábel

2012. febr. 27. 14:44
 22/72 anonim ***** válasza:
Légy szíves csinálj már róla pár képet, nagyon kíváncsi vagyok rá. Ha nem raksz fel akkor eltárgyaljuk FAKE kérdésként. Azt meg ne mondd, hogy nincs fényképeződ, mert azt tudod ki hiszi el. ;)
2012. febr. 27. 14:52
 23/72 anonim ***** válasza:

Látod irta aki nem hiszi el az ne irjon ide (ne jöjön ide) azt mondta.

szóval melesleg amugyis tárgytalan kérdés mivel aztmondja meg van az ár de kiváncsi mi árainkra is

de csak saját igazát bizonygatja

csak akor mért kérdez, gondolom szorakozot de mâr meguntá mert nem ir:p

2012. febr. 27. 15:11
 24/72 anonim ***** válasza:

Meg azt is irta nem akar fényképezésel vacakolni meg feltöltésel

de ez abszurdum mivel ha ârulja valahol ode is kel fénykép (iletve hasznos) ilyen magas kategóriában de még azt se linkelte be ahol alkudoznak rá

szép kérdés volt

mehetsz visza World of WarCraft ozni

ha nemtudnád mi az, az az amivel mindenap játszól és szlengesen WOW nak hivod :)

2012. febr. 27. 15:15
 25/72 A kérdező kommentje:

@14:44 Igen én írtam. De nem hiper-szuper. a windowstól jobb, attól minden jobb, a linux-szal van kb egy szintbe, a mac szintjét nem éri el. Se a chromeos-ét. Elrontottam nagyon. És nem tudom, hogy jön ide a fúziós reaktor.

a kapcsolatom sima adsl vonalas. és nem csináltam még optikai kábelt. bár most hogy mondod nem lenne rossz ötlet azokat házilag gyártani. kiskereskedésem van, tehát árulhatnám ;)

@14:52: Majd akkor küldök képet ha meg akarod venni. Csak annak küldök. És amúgy is. Édes mindegy hogy néz ki. A gépház képe megtalálható neten. Más okból meg nem érdemes a fénykép. Ha meg akarod venni akkor küldök képet. Persze azt megelőzően küldök neked majd faxon egy szerződést, amiben benne van, hogy a képről véleményt nyilvánosan nem írhatsz, csak te és én köztem jöhet szóba a kép tartalma, nem is minősítheted nyilvánosan. Ha megszeged, az esetben ki kell fizetned személyesen készpénzben 3 hónapon belül a számítógépemre kötött biztosításom 50%-át, azaz 3 millió forintot. Hogy mért van rajta biztosítás, ha úgyis eladom? Mert már így is sokan pályáznak rá, akiknek nincs pénzük, és sokan megpróbálták már ellopni, vagy legalább tönkretenni, címszóval " rohadjak meg mer nem adom oda nekik párezer forintért". De amit megtörténik az adásvétel, és a biztosítást megszüntetem. Szóval. A képre szóló szerződés szerint természetesen nem is publikálhatod a képet (bár a szerződésbe minden le lesz írva).

Tehát: te jelzed hogy megvennéd, elküldöm a képre szóló szerződést, aláírjuk, küldöm a képet, megveszed a gépet,(ha nem, akkor a képet vissza kell szolgáltatnod, és másolatokat sem készíthetsz, tehát nyoma utána a képnek nálad nem maradhat. (a képfájlbban egy figyelő vírus lesz, ami csak akkor deaktiválódik ha véglegesen eltűnik a kép...semmilyen folyamattal nem lehet kiszedni a vírust belőle...a számítógépre nincs hatással, csak nekem jelzi egy adatbázisban...a vírus később is működésbe léphet, tehát ha kitörlöd, majd rendszervisszaállítást csinálsz vagy ilyesmi és visszakerül a kép, újra bekapcsol...)

2012. febr. 27. 15:25
 26/72 anonim ***** válasza:

Szia Pistike

Akkor valami hardware monitor progival csinálj egy print screen-t. Én meg akarom venni, de csak úgy érdekel a dolog, ha bizonyítod képpel :)

2012. febr. 27. 15:32
 27/72 A kérdező kommentje:

@15:32: csináljak hardware monitoros printscreent. rendben. amint túlesünk a szerződésen amit leírtam az előző hsz.-emben.

@15:11: Azt írtam, hogy befolyásolni fog az árkategória amit ti írogattok majd. És kösz a segítséget, kiemelem újra én is.

CSAK AZ ÍRJON AKI ÁRAJÁNLATOT ÍR, VAGY MEGVENNÉ A GÉPET!!! SZARKASZTIKUS HOZZÁSZÓLÁSOKAT NEM KÉREK!!!

2012. febr. 27. 15:39
 28/72 anonim ***** válasza:

Aranyos vagy kérdezö :)

amugy Senercyx röl is jó egy kép

bár minek mert azt meg is szerkesztheted.

igázán sok értelme volt ilyen hardvereknek ha nem windows fut rajta (minenhez külön drivert is irtál stb... ezekszerint vagy nem használtad semire)

Édes lehetsz ahogy probálkozol :)

Hajrá ne hagyd magad:)

2012. febr. 27. 15:39
 29/72 A kérdező kommentje:
@15:32: A nevem nem Pistike ;) nem is Móriczka, vagy Jancsika. Nem magyar származású vagyok, tehát a nevemre nem igazán fogsz rájönni. Úgyhogy ne helyettesítsd hülyeségekkel.
2012. febr. 27. 15:41
 30/72 anonim ***** válasza:
De esküszöm, hogy megvenném, csak küldj már valami bizonyítékot, hogy tényleg a birtokodban van. Mert nem szeretném, hogy átverj és ússzanak a millióim
2012. febr. 27. 15:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!