Szerintetek mennyit érhet? (bővebben lent)
El szándékozom adni a PC-met és tervezem egy jobb összerakását. Már megvan az ár mennyiért adom el, de az itteni hozzászólások is befolyásolják majd a végleges árat amivel meghirdetem. De külön külön is eladogatom az alkatrészeit ha kell. Így ha érdekel valakit, kiírom az alkatrészek egyenkénti árait.
Ház: Thermaltake Snow Edition VN10006W2N
Táp: Chieftec DTMX36550P
Alaplap: Supermicro H8Qi6-F-O
Processor: HP Xeon SixCore X5680 3,33GHz
RAM: 24 GB DDR3 1600 MHZ Corsair Dominator
Videokártya: Asus MARS/II/2DIS/3GD5
Videodigitalizálókártya: GeoVision GV-1480-16A
HDD alap: OCZ Z-Drive R4 CM84 1200 GB
HDD+: Buffalo Driverstation QUAD 8 TB
Hangkártya: Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatality Champion
Vezérlőkártya: Adaptec 52445-2258800-R
Hűtés: Zalman CNPS12X a procinak; és Arctic Cooling Fusion 550R magának a gép körüli levegőnek/gépháznak
DVD kezelő(nem csak ír ;)): Sony VRD-MC6
Egér: Razer Naga Epic
Billentyűzet: Logitech G19
Hangrendszer: Kef Reference 207 és egy Dali Euphonia AS2
Nah mit szóltok? Mennyit adnátok érte? Nem a legjobb tudom, dehát ez van.
Én zöldet adtam neki(szokás szerint)!
"Milyen FCLGA1366-socket F?"
Elárulom te azt állítod hogy készítettél egy átalakítót amibe egy LGA1366-os intel xeont tettél, de az alja socket F kompatibilis volt! Am legalább gondolt a mem vezérlőkre így előállt egy DDR2->DDR3 átalakítóval.
most komolyan... 2012... CPU átalakító? ne vicceljünk már...
szokásos vérpistike troll jelenség, felszabadult valami kisker honlapjára, és összehányta a legdrágább cuccokat, utána meg erre veri magát. szánalom.
sőt, nem is vérpistike, inkább first day internet kid
Ahogy említettétek tényleg vérpistike lesz.
Itt írja hogy:
"Nah mit szóltok? (Mennyit adnátok érte?)
NEM A LEGJOBB DEHÁT EZ VAN
Nekem azt írta hogy régebben még Steve Jobs is érdeklődött.
Grat
@14:58: és? Igen. Eredeti kérdés az volt, hogy mennyit adnátok érte. Aztán ti kezdtetek el f@szául itt dumálni h nem kompatibilis ez meg az. Az nektek legyen mindegy. Egybe van a gép ész kész.
Nem a legjobb. Ez igaz, ugyanis tehetnék bele jobb vidi kártyát, vididigitalizáló kártyát, hangkari is lehetne jobb. a hangrendszerem elég sz@r, a billentyűzetem is gyatra. Nem túl jó gép ez. De attól, hogy nem a legjobb, igen, Steve Jobs érdeklődött utána. Nem kis pénzt ajánlott érte. Csak akkor egy két alkatrész még más volt. De sokalltam a pénzt azért nem adtam el neki. Na meg mert ez volt a munkaeszközöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!