Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek mennyit érhet?...

Szerintetek mennyit érhet? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

El szándékozom adni a PC-met és tervezem egy jobb összerakását. Már megvan az ár mennyiért adom el, de az itteni hozzászólások is befolyásolják majd a végleges árat amivel meghirdetem. De külön külön is eladogatom az alkatrészeit ha kell. Így ha érdekel valakit, kiírom az alkatrészek egyenkénti árait.

Ház: Thermaltake Snow Edition VN10006W2N

Táp: Chieftec DTMX36550P

Alaplap: Supermicro H8Qi6-F-O

Processor: HP Xeon SixCore X5680 3,33GHz

RAM: 24 GB DDR3 1600 MHZ Corsair Dominator

Videokártya: Asus MARS/II/2DIS/3GD5

Videodigitalizálókártya: GeoVision GV-1480-16A

HDD alap: OCZ Z-Drive R4 CM84 1200 GB

HDD+: Buffalo Driverstation QUAD 8 TB

Hangkártya: Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatality Champion

Vezérlőkártya: Adaptec 52445-2258800-R

Hűtés: Zalman CNPS12X a procinak; és Arctic Cooling Fusion 550R magának a gép körüli levegőnek/gépháznak

DVD kezelő(nem csak ír ;)): Sony VRD-MC6

Egér: Razer Naga Epic

Billentyűzet: Logitech G19

Hangrendszer: Kef Reference 207 és egy Dali Euphonia AS2

Nah mit szóltok? Mennyit adnátok érte? Nem a legjobb tudom, dehát ez van.

2012. febr. 27. 13:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim ***** válasza:

Én zöldet adtam neki(szokás szerint)!

"Milyen FCLGA1366-socket F?"

Elárulom te azt állítod hogy készítettél egy átalakítót amibe egy LGA1366-os intel xeont tettél, de az alja socket F kompatibilis volt! Am legalább gondolt a mem vezérlőkre így előállt egy DDR2->DDR3 átalakítóval.

2012. febr. 27. 20:24
 52/72 anonim ***** válasza:
Ha ennyi pénze van, akkor vehetett volna inkább egy új alaplapot. De nem, ő inkább kifejlesztett 2 átalakítót :D
2012. febr. 27. 20:37
 53/72 Panda Péter ***** válasza:

most komolyan... 2012... CPU átalakító? ne vicceljünk már...

szokásos vérpistike troll jelenség, felszabadult valami kisker honlapjára, és összehányta a legdrágább cuccokat, utána meg erre veri magát. szánalom.

sőt, nem is vérpistike, inkább first day internet kid

[link]

2012. febr. 27. 20:57
 54/72 anonim ***** válasza:

Ahogy említettétek tényleg vérpistike lesz.

Itt írja hogy:

"Nah mit szóltok? (Mennyit adnátok érte?)

NEM A LEGJOBB DEHÁT EZ VAN

Nekem azt írta hogy régebben még Steve Jobs is érdeklődött.

Grat

2012. febr. 28. 14:58
 55/72 A kérdező kommentje:

@14:58: és? Igen. Eredeti kérdés az volt, hogy mennyit adnátok érte. Aztán ti kezdtetek el f@szául itt dumálni h nem kompatibilis ez meg az. Az nektek legyen mindegy. Egybe van a gép ész kész.

Nem a legjobb. Ez igaz, ugyanis tehetnék bele jobb vidi kártyát, vididigitalizáló kártyát, hangkari is lehetne jobb. a hangrendszerem elég sz@r, a billentyűzetem is gyatra. Nem túl jó gép ez. De attól, hogy nem a legjobb, igen, Steve Jobs érdeklődött utána. Nem kis pénzt ajánlott érte. Csak akkor egy két alkatrész még más volt. De sokalltam a pénzt azért nem adtam el neki. Na meg mert ez volt a munkaeszközöm.

2012. febr. 28. 17:06
 56/72 anonim ***** válasza:
És mikor érdeklődött utána Steve Jobs?
2012. febr. 28. 18:24
 57/72 anonim ***** válasza:
Ember te hülye vagy. MI AZ HOGY NEM A LEGJOBB? Másnak egy i3 elég lenne, te meg XEON-t használsz (ami mellesleg szervergéphez van, szóval jó kis pózer g3ci vagy)
2012. febr. 28. 18:38
 58/72 A kérdező kommentje:
@18:24: Ha érdekel, akkor írj PÜ-t és elmondom. Ha meg már előre eldöntötted, hogy nem hiszed el, akkor hagyjuk.
2012. febr. 28. 19:40
 59/72 anonim ***** válasza:
Az utóbbi években szerintem kisebb gondja is nagyobb volt, mint hogy a te géped után érdeklődjön...Am hogy talált rá? Vagy ismerted őt is személyesen?
2012. febr. 28. 20:15
 60/72 A kérdező kommentje:
@20:15-ös: ha érdekel írj PÜ-t.
2012. febr. 28. 21:00
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!