Mennyit érhet ez az alaplap?
Figyelt kérdés
Asus P4C800.
Én olyan 6-7ezret mondok,de nem tudom!?
2012. febr. 13. 20:59
1/7 anonim válasza:
akire rátudod sózni de amugy 0 Ft ot ér.
487 es nem épen kelendö hisz már 775 se nagyon
2/7 A kérdező kommentje:
Jó jó,de ebből nem derül ki az ára!! Huginak kell netezős gép, és van egy ilyen alaplap 6ezerért azért kérdem,hogy megéri?
2012. febr. 13. 21:06
3/7 A kérdező kommentje:
És amúgy szerintem hülyeség amit írtál ezekkel van a legnagyobb használt üzlet.. nem mindenkinek futja a legdrágább és legújabb termékekre ;)
2012. febr. 13. 21:10
4/7 anonim válasza:
Nem írt hülyeséget, az új lapok lehet hogy kicsit drágábbak, de nézz már körül hogy a régi cuccok milyen árban mozognak.Mennyiért akarsz gépet?
5/7 anonim válasza:
hát azért nem ebbe van a legnagyobb. ma már 20e ft-ért lehet kapni használtan am3/775ös konfigot. már nem egy olyan konfigot láttam 20 környékén ami már 2 magos volt, volt benne legalább 2gb ddr2/ddr3 ram valami alsó kategóriás vga kb 40-80gb hdd. Ez meg netezős gépnek bőven elég sőt már olyat is láttam ilyen árba ami simán viszi a full hd filmeket is vagyis már nincs olyan nagy üzlet az s478-as cuccokba meg a ddr1es ramokba. Ma már poton pénzért lehet hozzájutni olyan konfighoz ami megfelel minden multimédiás elvárásnak és netezésre is tökéletes.
6/7 A kérdező kommentje:
15 a keret,de még mindig nem tudom hogy megéri-e köszi!:)
2012. febr. 13. 21:59
7/7 A kérdező kommentje:
Amúgy is a CPU már adott,azért kell ilyen.
2012. febr. 13. 22:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!