Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek mennyit érhet?...

Szerintetek mennyit érhet? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

El szándékozom adni a PC-met és tervezem egy jobb összerakását. Már megvan az ár mennyiért adom el, de az itteni hozzászólások is befolyásolják majd a végleges árat amivel meghirdetem. De külön külön is eladogatom az alkatrészeit ha kell. Így ha érdekel valakit, kiírom az alkatrészek egyenkénti árait.

Ház: Thermaltake Snow Edition VN10006W2N

Táp: Chieftec DTMX36550P

Alaplap: Supermicro H8Qi6-F-O

Processor: HP Xeon SixCore X5680 3,33GHz

RAM: 24 GB DDR3 1600 MHZ Corsair Dominator

Videokártya: Asus MARS/II/2DIS/3GD5

Videodigitalizálókártya: GeoVision GV-1480-16A

HDD alap: OCZ Z-Drive R4 CM84 1200 GB

HDD+: Buffalo Driverstation QUAD 8 TB

Hangkártya: Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatality Champion

Vezérlőkártya: Adaptec 52445-2258800-R

Hűtés: Zalman CNPS12X a procinak; és Arctic Cooling Fusion 550R magának a gép körüli levegőnek/gépháznak

DVD kezelő(nem csak ír ;)): Sony VRD-MC6

Egér: Razer Naga Epic

Billentyűzet: Logitech G19

Hangrendszer: Kef Reference 207 és egy Dali Euphonia AS2

Nah mit szóltok? Mennyit adnátok érte? Nem a legjobb tudom, dehát ez van.

2012. febr. 27. 13:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:
:D mivan hülyegyerek kicsengetteg a suliból?
2012. febr. 27. 16:37
 42/72 anonim ***** válasza:

1. Egy értelmes ember mi a f@szomért tesz össze egy gépet ennyiért? Nem kötözködésből, de elmondanád hogy mire használtad? Facebook reaktor vagy pedig szerver?

2. Fénykép. Egy értelmes ember küld egy képet és nem fenyegetőzik hogyha beírom azt hogy szar, akkor ki kell fizetnem pár milliót. Ha nincs igazam, kérlek fénymásold be és küldd át a garanciapapírt.

(2+1 Ha megvettél ennyiért egy gépet akkor minek adod el? Igen, "kell" egy új gép, és milyenre gondoltál? )

2012. febr. 27. 16:39
 43/72 A kérdező kommentje:

1.- nem a f@szodért, az nem kell senkinek...;)...gamer pc és munkagép volt...Az op.rendszert direkt úgy készítettem el, hogy erre orientálódjon: -képszerkesztés, -videoszerkesztés, -hangszerkesztés, -game, -konferenciabeszélgetés. Mindezt persze HD-ben és HQban. Játszottam rajta, valamint filmeket vágtam össze ilyenek. Kellett az ilyen gép a különböző effektek elkészítéséhez a COD8-hoz, meg a kisfilmek összevágásához, stb.

2.-Az értelmes ember, a több milliót érő gépére úgy vigyáz mint egy szeme fényére. És ha el akarja adni akkor még jobban. Mint mondtam sokszor el akarták már lopni. Ez az oldal nyilvános. Ha ide valaki kirakja, bárki láthatja, és csak retteghetek , hogy újra be fognak törni. De ha már 3 millát buknátok, akkor nem mertek majd linkelni.

2+1.-még nem tudom pontosan, de jobbra

2012. febr. 27. 18:41
 44/72 anonim ***** válasza:
Szóval a COD8-at is fejlesztetted? Az Infinity Ward egyik tagját köszönthetjük személyedben? Mert akkor respect :D
2012. febr. 27. 18:46
 45/72 anonim ***** válasza:

Ember, egy munka és gamer gépre elég ha veszel egy i7-et egy nemrég kijött HD 7790-et és hasonló cuccokat.

A XEON szerverekhez van, a 24 GB RAM pedig felesleges.

2012. febr. 27. 19:36
 46/72 anonim ***** válasza:

Egy fotóból honnan a fenéből tudnánk hogy hol laksz?

Magyarázd már el kérlek

2012. febr. 27. 19:37
 47/72 Panda Péter ***** válasza:
81%
vérpistike strikes back
2012. febr. 27. 19:58
 48/72 anonim ***** válasza:

Gyerekek nem akárkivel állunk szemben. Csinált proci, RAM foglalat átalakítót, sőt még oprendszert is. De még a COD 8, meg az összes mai siker játék fejlesztésében is résztvett.

De azt itt kérdezi meg, hogy mennyit ér a gépe :)

2012. febr. 27. 20:17
 49/72 anonim ***** válasza:

ki pontoza le Pandát a kérdezön kivül?:D

ne hülyéskedjetek már:D de végólis mindegy

a lényeg az hogy egyre szánalmasabb a kérdezö

száááánaaaalmaas

na meg már unalmas is elégé

de legalább aranyos:) lelkileg még nagyon gyerekes:)

2012. febr. 27. 20:18
 50/72 anonim ***** válasza:
szerintem van vagy 5 profilja a kérdezőnek, amikkel trollkodni szokott, aztán azokkal pontozgatja le a válaszokat :D Mielőtt átlép egy másikba megváltoztatja az ip címét és úgy a másik fiókkal is pontozhat
2012. febr. 27. 20:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!