Az összerakott gamer gépek is szarok?
nem egy gammer gép
videokari számít és porci de videokari a főőő egy jobb full hd játékné
aqua-ában
auqa.hu
érdemes egyénileg válogatni!!!
kosárba pakolod a dolgokat 5000ezerért össze is állitják mindenre 3 év gari stb
az összerakottra meg nincs
"Az előző kérdéseimben rájöttem hogy az összerakott gépek szarok."
Ha jót raksz össze, akkor nem lesz szar. :)
A boltban is összerakják, egyébként nem működne... :)
A garancia meg az alkatrészekre van amúgy is, tehát ez nem változtat semmin. Persze ha nem értesz hozzá, inkább ne piszkáld. Egy számtech boltban értenek hozzá, tehát szakszerűen rakják össze. De nem atomtudomány, kis odafigyeléssel simán meg lehet csinálni elsőre is.
Egy 6770-es kártyát azért nem neveznék gamernek...
Legjobban akkor jársz, ha nem értesz hozzá, hogy megírod ide szépen, hogy mennyi pénzt szánsz a gépedre, van-e valamilyen alkatrészed, amit egy előző gépből áthozol (pl. egér, billentyű, monitor, dvd-meghajtó, esetleg merevlemez, ha nem régi darab).
Aki meg ért hozzá, az ajánl neked valamit.
Én Aquát különösebben nem ajánlom, nem akarom rosszhírét kelteni, de vannak jobbak olcsóbban, pl ipon.hu vagy pcland.hu
Legjobb tényleg az ha megírod hogy mennyit szánsz rá, és milyen kiegészítők vannak meg (monitor, egér stb, ahogy írták), és adott összegből már összedobnak neked itt egy gépet.
de én azért ajánlom mert pc land kicsi cég
aqua nagy sok nagyvárosban ott van!!
nagy cég nem tűnik el holnap meg 3 év múlva!!
szóval érdemes náluk venni mert ezek a kisebb PC-boltok szárrágók tudnak lenni ha beszarik valami
ha valamit javítani kell nem szórakoznak kicserélik!!
volt olyan is hogy én szartam el mégis visszaadták a pénz és tudták ők is hogy én csesztem el
szóval nem szőröznek
"Egy számtech boltban értenek hozzá, tehát szakszerűen rakják össze."
Egy kissé naív vagy :)
Amúgy ahogy az előző kérdésnél itt is leírom, ez nem gamer gép és rosszul is van összeállítva. A legjobban tényleg úgy jársz ahogy mondták!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!