Miért nem indul el az újonnan összerakott számítógép?
Az adatok:
Processzor: AMD Athlon II X2 215 2.70GHz AM3 OEM
Alaplap: GIGABYTE GA-M68MT-D3
Memória: KINGMAX 2048MB DDR3 1333MHz
Tápegység: THERMALTAKE W0367RE
Merevlemez: WD 250GB Caviar Blue 7200rpm 8MB SATA2 WD2500AAJS
A ventilátorok se kapcsolnak be, olyan mintha az alaplap nem küldene "bekapcsoló" jelet a tápnak. Rövidre zártam a tápegységet akkor simán elindult a táp, szóval nem azzal van a baj.
Minden csatlakozót már vagy 4x ellenőriztem stb, de semmi...
Ilyenkor mi a teendő? Vigyem vissza az alaplapot?
Minden csatlakozó a megfelelő helyen van az alaplapon?
Megfelelő hozzá a táp?
csak szerintem nagyon szar a tápod? nekem akkor is mintha ott lenne valami baj akárhogy is én lecserélném fsp re vagy cooler master esetleg amiről én még tudok az a Chieftec
Itt írják hogy a tied márkájában sok hibás van igaz régi topik de még mai napig sok igazság van benne
Ezt találtam még az alaplapról,de azt már nem kerestem meg,hogy az adott procit kezeli-e:
Méret: mATX (244 mm x 225 mm)Az egyes processzorok üzemeltetéséhez BIOS frissítés szükséges lehet! Így is ismerheted: GA M 68 MT D 3, GAM68MTD3, GA M68MT D3, GA M68MT-D3, GA-M68MT-D 3
jól vannak bekötve, User Guide alapján raktam össze illetve már raktam össze számítógépet... tápból meg olcsó kellett, azért választottam ezt.
A processzor AM3-as és az alaplap is AM3-as, így elvileg nem lehet gond ezzel.
ui a power kapcsolót kössed le ideiglenesen és a két tüskét érintsed össze
ha ugyse pöffent be akkor más a gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!