Nem működik a sebesség korlátozás wifin, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy TP-Link TL-WR740N routerem amiben beállítottam, hogy a wifin, ne legyen maximális sávszélesség, de hiába mentem el, és rebootoltatom, mégse korlátoz, egysdzerüen nem működik. Laptopon teszteltem speedtest.net-en, és ugyanazok az értékek jönnek ki. Nem tudom mit csinálok rosszul, segítene valaki?2012. jan. 8. 21:36
1/6 anonim válasza:
TP-Link routernél nem ez az egyetlen beállítás, ami úgy néz ki nem csinál semmit. Én letiltottam az uPnP-t, és továbbra is vidáman használja a torrent kliensem!
Mondjuk én a helyedben még azért ellenőrizném azt a beállítást, biztos hogy jól adtad meg az IP/port/protokoll értékeket? Írd le pontosan mit akarsz elérni.
2/6 A kérdező kommentje:
A Wireless/ Wireless Settings menüpont alatt állítottam a Max Tx Rate-t, lehet hogy nem is így kell? xD
2012. jan. 8. 21:49
3/6 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdem mert ott nincs IP/port/protokoll, ebből kifolyólag akkor valszeg rossz helyen keresem :D
2012. jan. 8. 21:50
4/6 anonim válasza:
Bizony, egyáltalán nem itt kell!
Van külön olyan főmenü pontod, hogy "Bandwith Control".
Itt kell engedélyezni először, a rules list-be meg beállítani!
5/6 A kérdező kommentje:
Hú tényleg , nem tudom mért nem itt kerestem, hisz tök egyértelmű, csak úgy átsiklottam felette :D Köszi amúgy, sokat segítettél!
2012. jan. 8. 21:56
6/6 anonim válasza:
Nincs mit! Én köszönöm, nem is tudtam, hogy van olyan router ami ilyet tud, ráadásul ennyire olcsón, veszek is egyet a héten! :D
A beállítást TP-Link weboldaláról puskáztam hogy kell, szerencsére van router szimulátoruk! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!