Router sebesség beállítás?
Figyelt kérdés
Hogy bírom beállítani a router sebességet? mármint amit sugározni akarok wifin keresztül. mert úgy van hogy 2gép van a lakásba ez egyiken van a fix vezetékes nem és a másikat pedig wifin keresztül használjuk és annál amelyikre sugározzuk a netet hogy bírom beállíteni a sebességet? TP-link es a router2011. nov. 26. 19:47
1/6 A kérdező kommentje:
amúgy 15Mbit es a netem
2011. nov. 26. 19:48
3/6 A kérdező kommentje:
de én be akarom mert ha az egyik gépen töltenek akkor a másikon nem lehet semmit sem csinálni és ugyan ez fodítva is
2011. nov. 26. 19:57
5/6 A kérdező kommentje:
csökkenteni a sugárzási sebességet hogy ne sugározza mind a 15Mbit et hanem pl csak 5öt
2011. nov. 26. 21:03
6/6 anonim válasza:
QoS-el (Quality of service) megpróbálhatsz elszórakozni. De olyat még nem láttam, hogy a letöltés elfoglalja az egész sávszéllességet. Nem torrentezel véletlenül? Ebben az esetben fogadni mernék, hogy nincs korlátozva a feltöltésed, az "dugítja" el sávszélességedet. Ebben az esetben a megoldás, korlátozd a feltöltést a klienseken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!