Milyen vidikarit vegyek? Ami max 15 ezer ft! Többi lent!
Fifa 12 és COD 6-7 játékra szeretném!
Jelenleg egy 9600 GT-m van ami LOW Profile kialakítású, és megy rajta mind a 3 játék hibátlanul! Ehhez a 9600 GT-hez hasonlót szeretnék, de egy icipicit azért legyen jobb! MAX 15 ezerig!
A jelenlegit azért szeretném cserélni mert csíkos, és *assza a szememet! Vagyis a monitor csikos, nagyon rezeg a képernyő!
Elsősorban Nvidiaban gondolkodok, de szívesen várom az ATI kari tippeket is!
Ki is néztem egyet, de én nem igazán értek hozzá! Mi a vélemény erről? --->
MSI nVIDIA GT520 1GB DDR3 (N520GT-MD1GD3/LP)
Gyártó: MSI COMPUTER
Busz: PCI-Ex16
Chipset gyártó: nVidia
DirectX: 11
D-Sub: Igen
Dual VGA: Igen
DVI: Igen
Kiszerelés: Dobozos
Hűtés típusa: Aktív
Mag órajel: 810 MHz
Mem. Bus: 64 bit
Mem. órajel: 1800 MHz
Sebesség: DDR3
Memória: 1024 MB
OpenGL: 4.1
SLI/CrossFire támogatás: Igen
VGA Chipset: GeForce GT 520
TV-out: HDMI
Garancia: 3 év szervizben
15 418 Ft
Mennének rajta a játékok hibátlanul? Köszönöm szépen előre is!
Hát elég szűk a keret, 15-ből nem fogsz olyat kapni ami jobb mint a 9600GT. Azt a GT520-at felejtsd el, mert az még jóval gyengébb is.
Ennyiért talán ez a legjobb:
Viszont ez is csak újabb a 9600GT-től, de nem erősebb.
Ja meg, ha 5670-t nézel, akkor abból már érdemes GDDR5 memóriával szereltet nézegetni (elvileg ennek elég 512MB is)...sajnos most tele van a piac GDDR3-as 5670 és 6670 karikkal...én ezeket nem venném meg.
Ezért is írtuk, hogy újonnan nem lesz könnyű dolgod, viszont használt (de esetleg még garis) kártyával jobban járnál ár/teljesítményben.
Köszönöm a hasznos válaszokat!
Az a baj hogy csikos a monitor, és nagyon zavarja a szememet, fáj tőle a fejem. Valamit muszáj venni, ezért gondolkodok ilyen alacsony árban!
A GT440 3x veri a 9600GT-t? Érdekes lenne.
Én abból indulok ki, hogy a 9600GT annó a HD3870-nel volt pariban vagy legalább a 3870 és 3850 között teljesített. Namost ezek erősebbek valamivel a HD4670-nél, tehát ergó HD5670 szintet hoznak...ez pedig erősebb a GT440-nél. Nem lehet erősebb a GT440 a 9600GT-nél, de kevesebbet fogyaszt és több fícsört támogat, de nyers erőben szvsz nincs sok különbség, nemhogy 3x-os...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!