Szerintetek milyen videokártyát vegyek 15. 000 max? Én kinéztem 2-őt! Tudtok ennél jobbat ilyen vagy hasonló árban?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy új videókártyát szeretnék venni és az az igazág hogy nem nagyon értek hozzá..
(Játékokra szeretném használni)
A gépem adatai:
- Alaplap neve Asus P5KPL-AM IN/ROEM/SI
- CPU típusa DualCore Intel Celeron E3200, 2400 MHz (12 x 200)
- táp 420W
- RAM : 2038 MB
Igazából kinéztem már 2 videókártyát csak nem tudom eldönteni hogy meik a jobb...
Más milyen vidókártya is jólenne ha tudtok ajánlani valami jót.. (Ha lehet azért 15.000FT alatt legyen)
Előre is köszönöm!
2011. dec. 26. 21:42
1/9 anonim válasza:
Spórolj pár ezret, és vegyél HD5670 512MB-t. Hidd el így jársz a legjobban. Ezt amit linkeltél meg ne vedd.
2/9 anonim válasza:
3/9 anonim válasza:
Osztom. Az 5670-essel tudsz is kezdeni valamit, az 5450-es inkább csak irodai/htpc célokra jó.
4/9 anonim válasza:
Hát igen azzal a pici spórolással egy jobb VGA-t kapnál a fent linkelt személyében.
5/9 A kérdező kommentje:
Igen de [link] ezt a videokártyát szerintem már nem bírná el a számítógépem! Vagy tévedek?
2011. dec. 26. 21:55
6/9 A kérdező kommentje:
hmmm?
2011. dec. 26. 22:58
7/9 anonim válasza:
Ja nem, nem lenne sok azért. Am 420W-s táp? HA nem minőségi akkor ölheti az egész gépet.
8/9 A kérdező kommentje:
Minőségi, viszont akkor szerintetek melyik a jobb ez a kettő közül?
"Igazából kinéztem már 2 videókártyát csak nem tudom eldönteni hogy meik a jobb...
[link] "
2011. dec. 26. 23:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!