Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem kar csatlakozni a...

Miért nem kar csatlakozni a netre a gép?

Figyelt kérdés

van ez a Merlin X950D ExpressCard-om, ami Vistán pöpecül megy semmi baja, de most, h felraktam mellé az XP(SP3)-t, az XP-n nem akar csatlakozni a netre.

Már minden illesztő program fenn van ami kellet az eszközkezelő szerint, és próbáltam már külön leszedni drivert is hozzá, de azok se tudtak életet verni belé. a gép 1 Dell Inspiron 1520. Van tippetek miért nem akar felkúszni a netre?

Apró megjegyzés, h a Vodafone Huawei K3715-ös modem gond nélkül csinálja a dolgit.

2011. nov. 10. 00:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem támogatja a windows xp-t tegyél fel rá egy windows 7-et
2011. nov. 10. 01:38
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi, akk nem strapálom magam. win7hez kevés a ramja a gépnek.
2011. nov. 10. 20:27
 3/6 A kérdező kommentje:
megnéztem a cucc specifikációját neten, több helyen is és azt írják, h mennie kéne XP-n. érdekes.
2011. nov. 10. 21:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem a windows 7 nem akart csatlakozni otthon a t homeinternetre . A számitogép üzletbe bevittem szombathelyre ott csatlakozott az internetre . Beállitottak pár aproságot hazavittem szintén nem csatlakozott az internetemre csak nagyon sokújrainditás után ugyhogy elvittem egy másik számitogép üzletbe és mondtam mi a problémám . Ök is windows 7 et akartak rárakni de mondtam nekik a windows 7 tel tele van a hócipöm és felrakattam a windows vista ultimate programot a gépemre azota minden rendben van és csatlakozik rendesen az internetre . Ugyhogy nekem windows vista lesz örökre a windows 7 et meg basszák meg !!! Elég volt belöle meg hogy állandoan fagyott töle a gép és az internetr sem müködöt rendesen . Viszlát Windows 7 rohadj meg !
2011. dec. 15. 21:18
 5/6 A kérdező kommentje:
Vistan megy nekünk is, de mellette ott az XP és arra is jó lenne ha menne. de ha nálad se üzemelt... akk a netes biszbasz lesz a balfarok... na mind1. a win7hez meg lehet h nem volt elég ramod. vagy vmi gond volt a felrakás során, ha meg gyári ne csodálkozz h fagyogat az OS :D
2011. dec. 28. 21:45
 6/6 anonim ***** válasza:
5200 as processzorom van 2 gb ram van a gépemben.
2011. dec. 29. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!