Újratelepítettem a windowst egy gépen. Nem tudok csatlakozni vele a netre. Mi lehet a probléma?
kábelnet
Hálózati kártya driver?
utána Start> Vezérlőpult> Kapcsolatok>Uj kapcsolat.
vagy netán nem igy kellene?
keresd emg az alaplaphoz kapott CD-t ott lesz rajta a hálózati kártya drivere.
miután feltelepítettem automatikus felismerte a hálózatot.
miért ne jelentene
azt jelenti h nincs probléma vele.
^^
nekem nincs ötletem hirtelen
de irok amint tudok vmit
Köszönöm! Nagyon jó amit belinkeltél. Ezeket már sajnos megcsináltam. Bár az internetkapcsolat ablakban én nem a második, hanem a harmadik rublikát jelöltem be, mert sztem a kábelnetnél azt kell. Nem tudom a jelszavam egyébként, ha van is. Mint írtam eddig ehhez a géphez nem kérte soha, pedig már többször is telepítettem. Mindig rögtön ahogyan bedugtam a kábelt , már csatlakozott is a netre. Szóval nem tudom mi lehet a probléma.
Ha valaki esetleg tudna még segíteni, azt nagyon megköszönném.
De persze köszönöm az eddigi segítségeket is. :)
utolsó vagyok
szóval azt mondod h ahogy bedugtad ennél a gépnél 1 ből volt net?
akk esetleg több gép csatlakozik 1 netről?
vagyis igy képzelem el h
van a Net>Modem>Router 1es gép
2es gép
Ha igen nem kell kapcsolatot csinálni mert a routerben benne van a jelszó és felhasználó név
vagyis semmillyen kapcsolatot ne csin és elméletben jó lesz
Töröld a kapcsolatokat a gépekről mert ilyenkor 1ik gépen sem kell kapcsolat a Router maga a kapcsolat.
azt irtad h 1ből volt net más megoldás nem lehet csak ez
Köszönöm a segítséget. Sikerült megoldani a problémát. Nagyon egyszerűen. :) Kihúztam a modemet a konnektorból , pár másodperc múlva visszadugtam és tökéletesen működött. :)
Ilyen egyszerű volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!