Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ki használ még XP-t fő rendsze...

Ki használ még XP-t fő rendszerként?

Figyelt kérdés
2011. okt. 21. 19:01
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Ez tényleg igaz haladni kell a korral.

Ha valakinek bizonyos program miatt vagy gépe gyengesége miatt van XP megértem viszont akinek ezek nem állnak fent az nyugodtan win7-re válthat.

Én mindkét rendszert használom.

2011. okt. 21. 19:35
 12/28 A kérdező kommentje:

ezt nem rátok értettem csak általánosságba mondtam :)

egyébként meg 2020-ig támogatják az xp-t bár addigra szerintem mindenkinél relatív lesz a 7-es.

2011. okt. 21. 19:35
 13/28 A kérdező kommentje:
de én nem tudom , hogy 2GB memóriával , hogy lehet kényelmesen használni. ? nekem is annyi van és néha már szenved ha konvertálok és közben pl megnyitom böngészőt.
2011. okt. 21. 19:38
 14/28 anonim ***** válasza:

Hát most láttuk a tipikus windózos csatát.

Én is xp-t használok linux mellett. De cak azért van xp a gépen mert linuxon (lehet, hogy igen emulálással, de) nem nagyon fut rajt a photoshop. Tudom hogy van Gimp is de és szeretem a photoshoppot, ezért mindkét oprendszer van a gépemen.

Haladni kell a korral. Ez pontosan így van. De ha azt nézzük akkor a szoftverek 80%-a még nincs win7-hez. Most sietnem kell, de ha valakit érdekel akkor írok egy win7, winxp, linux csatát, az én szempontjaim szerint

2011. okt. 21. 19:47
 15/28 P.O.C. ***** válasza:

Azt a 2020 -as dátumot nem tudom, honnan szedted?!

Mindenesetre itt vannak a szomorú tények, a Microsoft hivatalos honlapjáról:

[link]

A legtöbb számítógép disztribútor már most sem támogatja egyébként. Az XP már nem kapható kereskedelmi forgalomban, csak olyan boltokban, ami jelentős készletet halmozott fel.

Szal aki eztán használ XP-t új számítógépén, annak 90 % -a nem legálisan teszi ezt.

XP-s korszak kezd letűnni, bele kel nyugodni, ha tetszik ha nem...

2011. okt. 21. 19:48
 16/28 A kérdező kommentje:

itt olvastam:

[link]

Igen igen haladni kell a korral. de manapság vannak emberek akik nem engedhetik maguknak hogy hiper szuper gépet vegyenek. erre nem gondol az ms ??

2011. okt. 21. 20:08
 17/28 P.O.C. ***** válasza:

Több mint egy éves ez a hír dátuma, szal ha igaz lenne már rég kikerült volna az MS honlapjára. Így nem gyengén tévedett az ipon.hu ez ügyben.

Az MS -nek nem szokása ilyeneken elmélkedni, neki a pénz a lényeg, már pedig a csórók, akiknek többsége amúgy sem legálisan használja a Win -t, nem jelent számára piacot. Másrészről nálunk szerencsésebb történelmi fejlődésű országokban 2 napi fizuból vehetsz olyan vasat, ami 100% -ig kielégíti a Windows 7 igényeit.

2011. okt. 21. 20:19
 18/28 A kérdező kommentje:
tééényleg igazad van POC. :) és ha megszűnik a terméktámogatása az xp-nek lehetséges hogy továbbra is fogják még használni az emberek nem ? mindaddig míg nem jönnek majd azok az ablakok , hogy jelen xy alkalmazás csak win7 rendszerrel kompatibilis
2011. okt. 21. 20:33
 19/28 anonim ***** válasza:

Régi gépen XP majdani új gépemen win 7 de csak a directX 11 miatt, meg mert van egy pár új game ami nem indul XP-n.

De egyébként XP nekem is közelebb áll a szívemhez :D

2011. okt. 21. 20:59
 20/28 anonim ***** válasza:
Igen, addig fogjuk használni, amíg csak el bír futni, legalábbis néhány alapfeladatra. De az már nem a fő rendszer. Nálam már a Linux a fő, de nincs rajta hang, így hát rendszeresen át lell váltanom. És ez még csak egy példa.
2011. okt. 21. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!