Ki használ még XP-t fő rendszerként?
Ez tényleg igaz haladni kell a korral.
Ha valakinek bizonyos program miatt vagy gépe gyengesége miatt van XP megértem viszont akinek ezek nem állnak fent az nyugodtan win7-re válthat.
Én mindkét rendszert használom.
ezt nem rátok értettem csak általánosságba mondtam :)
egyébként meg 2020-ig támogatják az xp-t bár addigra szerintem mindenkinél relatív lesz a 7-es.
Hát most láttuk a tipikus windózos csatát.
Én is xp-t használok linux mellett. De cak azért van xp a gépen mert linuxon (lehet, hogy igen emulálással, de) nem nagyon fut rajt a photoshop. Tudom hogy van Gimp is de és szeretem a photoshoppot, ezért mindkét oprendszer van a gépemen.
Haladni kell a korral. Ez pontosan így van. De ha azt nézzük akkor a szoftverek 80%-a még nincs win7-hez. Most sietnem kell, de ha valakit érdekel akkor írok egy win7, winxp, linux csatát, az én szempontjaim szerint
Azt a 2020 -as dátumot nem tudom, honnan szedted?!
Mindenesetre itt vannak a szomorú tények, a Microsoft hivatalos honlapjáról:
A legtöbb számítógép disztribútor már most sem támogatja egyébként. Az XP már nem kapható kereskedelmi forgalomban, csak olyan boltokban, ami jelentős készletet halmozott fel.
Szal aki eztán használ XP-t új számítógépén, annak 90 % -a nem legálisan teszi ezt.
XP-s korszak kezd letűnni, bele kel nyugodni, ha tetszik ha nem...
itt olvastam:
Igen igen haladni kell a korral. de manapság vannak emberek akik nem engedhetik maguknak hogy hiper szuper gépet vegyenek. erre nem gondol az ms ??
Több mint egy éves ez a hír dátuma, szal ha igaz lenne már rég kikerült volna az MS honlapjára. Így nem gyengén tévedett az ipon.hu ez ügyben.
Az MS -nek nem szokása ilyeneken elmélkedni, neki a pénz a lényeg, már pedig a csórók, akiknek többsége amúgy sem legálisan használja a Win -t, nem jelent számára piacot. Másrészről nálunk szerencsésebb történelmi fejlődésű országokban 2 napi fizuból vehetsz olyan vasat, ami 100% -ig kielégíti a Windows 7 igényeit.
Régi gépen XP majdani új gépemen win 7 de csak a directX 11 miatt, meg mert van egy pár új game ami nem indul XP-n.
De egyébként XP nekem is közelebb áll a szívemhez :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!