Windows 7 fizikai ram miért használ ilyen sokat? (több lent! )
Figyelt kérdés
szóval van egy 4gigás ramom ddr2 és egy windows 7 64bites ultimate szervizpack 1 EREDETI és ha csak elinditom a google chromot használ 1,64gigát ctrl alt delténél ez egy kicsit nem sok? xpnél 200mb használt még annyit se meg mikor játszok 3,5 gigát is használ ez nemsok egy kicsit? Teljesítmény----> Memória ----> és itt írja hogy mennyit használ nem sok?2011. okt. 22. 00:24
1/8 anonim válasza:
Úgy a jó, ha kihasználja ami van.
Jó a géped? Gyors? Futnak rajta rendesen a programok?
2/8 Smartguy86 válasza:
a win7 alapból 1 giga környékén használ. Ha futnak programok (víruskereső pl) az is rátesz. Normális az 1,64. Baj akkor lenne, ha pl egy vírus megtöltené az egészet (van ilyen vírus).
3/8 A kérdező kommentje:
gyorsan fut meg minden de nem azér fut gyorsan mert 4magos?:D 3giga ramal is gyorsan futott épp az hogy iylen gyors még sose volt a gépem de csodálkozom hogy sokat használ láttam olyan win7 aholc sak 640mb használ a 12gigábol például nembaj ha sokat használ?
2011. okt. 22. 00:45
4/8 Smartguy86 válasza:
Nekem is 1,14-et használ éppen, és nekem nincs vírusirtó telepítve.
5/8 anonim válasza:
Több dolgot tárol a memóriában, így gyorsabban hívja őket elő, ergo gyorsabb lesz, amúgymeg a kihasználatlan memória csak "pazarlás", mert üresjáratban van.
6/8 A kérdező kommentje:
akkor pl nemugy van hogy pl használ 3giga ramot és nekem pl 1giga jut játékra?
2011. okt. 22. 00:56
7/8 Smartguy86 válasza:
Amennyit a feladatkezelő mutat, annyi van lefoglalva. A többi szabad, tehát pl egy játéknak még marad majdnem 2,5 giga, ha a Win7 1,6-ot foglal le.
8/8 anonim válasza:
Nekem is 64bites van és most 1.5öt eszik. Szóval normális. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!