Melyik Windows 7 et rakjam fel a gépemre, vagy egyáltalán mia különbség?
Figyelt kérdés
Home Premium,Ultimate,Proffessional
32 bites vagy 64?:O
2011. okt. 25. 15:27
1/9 anonim válasza:
Mondjuk először leírhatnád, hogy milyen géped van.
3/9 anonim válasza:
Ahogy írják a többiek. Ha legalább van 4GB RAM-od akkor mehet a 64 bites és abból melyik az attól függ, hogy veszed vagy ingyenes az oprendszer. Ha veszed akkor Home Premium, ha ingyenes "mert kapod" akkor mehet a csúcs az Ultimate, amiben egy csomó funkciót úgysem fogsz használni :) Azt hiszem kimerítő voltam...
4/9 anonim válasza:
Attól függ mire használod a gépet mert ha csak neterni böngészni akk professional ha gyengébb játékokat akk home premium de ha csak game-elni akarsz akk inkább Win. XP
5/9 anonim válasza:
az ultimate a legjobb, tehát azt
7/9 anonim válasza:
Home Premium.
Nekem sem eredeti, és működik Daz-os loaderrel.
Az Ultimate-el az a baj, hogy tartalmaz olyan szolgáltatásokat is amelyekre egy átlag felhasználónak abszolút nincs szüksége. Pl.: BitLocker meghajtótitkosítás, Biztonsági mentés hálózatról, stb...
Teljesen felesleges Ultimate-et telepíteni. A Home Premium jobb megoldás lesz neked szerintem.
8/9 anonim válasza:
Még annyit hogy itt az összehasonlítás:
9/9 VDani15 válasza:
Szerintem a Professionnal és abból a 64-bitest. Nekem ez egy nagyon gyenge laptopon is bevállt. De Home Premium-om is volt, arról nem tudok sokat mondani mert nem fedeztem fel a különbséget a kettő között, már pedig bisztos van. A lényeg hogy 64-bitest telepíts mert sok dolog miatt jobb az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!