Ki használ még XP-t fő rendszerként?
Figyelt kérdés
2011. okt. 21. 19:01
1/28 P.O.C. válasza:
Akiknek nem bírja a gépük az újabb rendszereket, és akik elvárták a Vista -tól és a 7 -től, hogy futtassa 10 éves gagyi programjaikat.
4/28 anonim válasza:
Én. Semmi okom nincs váltani Win7-re.
5/28 anonim válasza:
Mérnökként dolgozok egy nagy multinál. Kb. 1800-2000 számítógép van a gyár területén, aminek a többsége fiatalabb, mint 2 éves. Ennek ellenére 80%-án XP fut. A cég simán megengedhetné a Windows 7-et, de azokat inkább csak az irodai gépekre rakják. Ennek oka, hogy rengeteg olyan szoftvert használunk a gyártáshoz használt gépek működtetéséhez, amit nem támogat a Windows 7.
7/28 A kérdező kommentje:
én speciel win7-et de vhogy az xp sokkal gyorsabban pörkölt gépemen 2gb memóriával két magos proci és 1GB VGA-val.
És nem értem azokat az embereket akik fikázzák az xp felhasználókat...
2011. okt. 21. 19:26
8/28 anonim válasza:
ez azért van mert a win7 jóval-jóval gépigényesebb!
én megvagyok az XP-vel is! :)
9/28 P.O.C. válasza:
Nem fikázzuk, csak haladni kell a korral. A nyakamat tenném rá, hogy a mostani mániákus XP felhasználók 2005 -ben nem Windows 95 -öt használtak.
10/28 anonim válasza:
szerintem a Win7 tul csicsàs, az XP a legjobb, legalabbis szerintem ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!