Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Új gépet pakolok össze. Kell...

Új gépet pakolok össze. Kell nekem bele SSD?

Figyelt kérdés
Megér nekem az 30 ezret, hogy gyorsabban töltsön be a Windows?
2011. okt. 8. 18:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Vegyél kisebbet. 32 giga elég lehet, de 64-est is kapsz bőven 30 alatt.
2011. okt. 8. 18:47
 2/13 anonim ***** válasza:
Erre a kérdésre úgysem kapsz érdemleges választ itt, mindenkinek más a véleménye erről, neked kell eldöntened, hogy megéri a 30 ezret, hogy gyorsabban töltsön be a Windows.
2011. okt. 8. 18:56
 3/13 Panda Péter ***** válasza:

nem csak a betöltés lesz gyorsabb, de a rendszer (és az SSD-n lévő programok) általános működése is. ez van akinek megér ennyi pénzt, van akinek nem.

azt azért érdemes észben tartani, hogy a win + programok mellett az ssd kapacitásának kb 15%-át érdemes üresen hagyni, hogy az élettartama maximális legyen, szóval a 32GB-os nem mindenkinek elég.

2011. okt. 8. 19:10
 4/13 anonim ***** válasza:

Én azért megfontolnám, hogy SSD-t vagy merevlemezt (HDD) vegyek.

[link]

2011. okt. 8. 19:25
 5/13 anonim ***** válasza:
69%

Mivel mint írták ez eléggé nézőpont kérdés ezért én nem spekulálok csak ajánlok.

Hogy személyes tapasztalatot említsek eleinte azt hittem hülyeség, aztán kaptam egyet kölcsönbe és állam leesett.

Én főként akkor ajánlanám ha fontosak a gyorsan töltődő adatok a munkádhoz/olyan programokat használsz amiknek így is rettenetesen nagy betöltési idejük van.

Ha sima gamer vagy akkor azt mondom annyira nem fontos.

Persze egy átlag felhasználó gépét is könnyen felvirágoztatja.

2011. okt. 8. 19:27
 6/13 Panda Péter ***** válasza:

előbb avul el, mint hogy elhasználódás miatt tönkremenjen. a firmware vagy vezérlő hibája most teljesen más, egyébként is, az elektronika vinyóknál is elszállhat. viszont vinyóval szemben az ssd-nek nem csökken a teljesítménye ahogy öregszik, és elhasználódás után is csak az írhatósága szűnik meg, továbbra is olvasható marad.

szóval ha kérhetem, ne keltsük itt a pánikot ilyen B-kat cikkekkel.

2011. okt. 8. 19:29
 7/13 anonim ***** válasza:
23%
Ezt a cikket hozzáértő emberek írták, nem kontárok. Nem hinném, hogy pánikot keltene a cikk. Nem hurrikán érkezését tudatja velünk a cikk írója.
2011. okt. 8. 19:42
 8/13 anonim ***** válasza:
88%

Olvasgass prohardver cikkeket.

Ott dicsérik az ssd-ket és ott hozzáértő emberek vannak(és azon kívül majdnem minden tesz oldal dícsér).

2011. okt. 8. 19:49
 9/13 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva én még kételkedek az SSD-be. Az odáig oké hogy minden jól megy vele meg tényleg gyorsítja a programokat, de elég sok kritikát hallok még ismerőseimtől hogy még nem az igazi még érdemes várni egy kis időt mire ezt tökéletesítik.

Én azt mondom ha most össze raksz egy gépet akkor azt a 30 at más egyéb alkatrészre költsd és aztán gyűjtsél hozzá hogy majd később 1-1,5 év múlva tudjál bele rakni.

Nekem ez a véleményem, de ez tényleg olyan hogy mindenki mást mond valakinek jó valakinek nem. Én még kételkedek tőle, de nem beszéllek le róla ez a te döntésed a te pénzed majd eldöntöd hogy ez kell e neked vagy nem.

2011. okt. 8. 20:44
 10/13 Panda Péter ***** válasza:
annyira bírom, hogy rögtön, látatlanban lekontároznak, csak mert kicsit nyersebb stílusban mondom meg, ha valaki hülye.
2011. okt. 8. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!