Korai terhességnél (míg nem derül ki) nagyon ártalmas, ha nehezet emelek, pakolok?
Figyelt kérdés
Nagyon félek, hogy ne legyen semmi, nemrég teszteltem pozitívat és hát nehéz fotelokat tologattam, a kislányom 16 kg emelgettem, kerti munkát végeztem, néha fájt is a pocim. Félek, hogy ne legyen baja a picinek. Más is volt így? Próbálok vigyázni ezután, de félek, nehogy emiatt ne tapadjon meg rendesen vagy valami fejlődési rendellenessége legyen, esetleg elmenjen a baba.2011. márc. 30. 15:35
1/5 anonim válasza:
Nagy kertem van, azt tettem rendbe, a férjemmel együtt konditerembe jártam (amíg pozitívat nem teszteltem), és a 20 kilós 3,5 évesemet emelgettem, és semmi bajunk. Ez csak egy régi tévhit, ilyesmitől nem lesz bajod.
2/5 anonim válasza:
Én betonkockákat pakoltam föl az utánfutóra. Bontottunk, építkeztünk, hetekig fizikai munka. Semmi gond nem lett :)
3/5 A kérdező kommentje:
Egy kicsit megnyugodtam.
Viszont volt egy álmom, ezért is aggódok. Azt álmodtam, hogy terhes vagyok és 6 hetesen nézett UH-on az orvos, aki azt mondta, hogy nincs szívhang és be kell fejezni a terhességet. Ezért parázok annyira és már agyalok, nehogy tényleg valami baja legyen és ilyen miatt, mert azt soha nem bocsátanám meg magamnak, nagyon félek.
2011. márc. 30. 15:56
4/5 anonim válasza:
Dehogy lesz! Ne parázz! Azért álmodsz ilyet mert ez jár a fejedben. Én azt álmodtam, hogy 20 éves borostás fiút szültem meg :) Rémísztő volt. Nyilván azért álmodtam ezt mert világéletemben annyira vágytam rá, hogy babázhassak picibabával:)
Általában arról álmodunk ami a fejünkben jár.
5/5 anonim válasza:
szerintem ha baj lenne,ki se derült volna,hogy terhes vagy,hanem szimplán megjön...Ilyenkor elég erőteljes a mindent vagy semmit elv....Egyébként olyan melom volt,ahol napi sokszor 20kilókat kellett emelgetnem(plusz cigiztem,és koktéloztam,stb.).Most vagyok 36 hetes terhes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!