Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek vegyek AMD-t?

Szerintetek vegyek AMD-t?

Figyelt kérdés

Eddig Intel-ekkel foglalkoztam, most van 160-am egy új gépre. Pár tervező szoftver, 1-2 régebbi játék,net és filmek, amikre használom a PC-t. Átlag 5 évre veszek egy gépet, nem vagyok az alkatrészeket havonta cserélgetős fajta.

Az X6-os procin gondolkozom, vele szemben az i5 még éppen hogy megfizethető nekem.

Kell e a 6 mag, vagy beérem a 4-el. Ki tudom e egyáltalán használni az AMD-t, vagy teljesen felesleges?

Miért preferálják az Intelt, tényleg egy hulladék az AMD?

2011. okt. 5. 17:38
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:

Még így is kicsit ingatag mivel egy megnem jelent processzorról van szó.

Oké az AMD ilyen árat ígér, de akkor az intel is csökkent hiszen ilyen helyzetben csak szívna.

2011. okt. 9. 09:38
 52/53 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy az intel árat fog csökkenteni. Legalábbis olyan mértékben nem ami a vásárlóknak jó lenne.

Nem is nagyon volt erre példa.

2011. okt. 9. 11:02
 53/53 Panda Péter ***** válasza:
egyébként is mocskos szar a forint árfolyama, a pár héttel ezelőtti helyzethez képest most minden jóval többe kerül.
2011. okt. 9. 11:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!